Mart 04, 2013

PAZARTESİ :))

Eşimin cuma günü aldığı bu güzelleri, pazartesi sabahı sizlerle paylaşarak sizin de gününüze güzellik katmak istedim. Bolca dinlendiğim ve arkadaşlarla olduğum bir hafta sonundan sonra işe gelmek pek güzel değil tabii. Ama elimdeki ile mutlu olmam lazım. Çünkü ancak elimdekine şükredersem, daha fazlasını istemeye hakkım olur.
İş yerinde benim açımdan durumlar pek iyi değil. Bazı kendini bilmez insanların saçma sapan ve çocukça hareketlerine maruz kalıyorum. Onlar inatla saldırdıkça ben de inatla sessiz kalıyorum. Sessizliğimi bozup, seviyesizce hakaretlerine bende katılmayacağım.

Allah'ım sen bana dayanma gücü ver, sen bana bir yol göster. Sen her zaman haklının yanında oldun, sana inanıyorum Allah'ım. Sana binlerce şükürler olsun ki, benim bir işim var, beni çok seven eşim ve ailem var. Beni seven arkadaşlarım var. Ve biliyorum ki burayı okuyup benim sevincime ve üzüntüme ortak olan ya da olacak insanlar var.
İnanın üzüntüm bana yapılandan çok insanların kendilerini bu kadar alçaltabilmeleri. Keşke kimsenin böyle çirkin bir yüzü olmasa.
Neyseki bugün bu çiçeklere bakıyorum ve içim açılıyor. Ne kadar güzeller, ne kadar masumlar öyle değil mi?
Bu arada bu güzellerin ismi Cylamen'dir. Yabani formları ülkemizde oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Kültür formları biraz nazlı. Bakımı emek ve dikkat ister. Çiçekleri olduğu zaman toprağı devamlı nemli tutmalısınız. Çiçekler döküldükten sonra sulama sıklığı mutlaka azaltılmalı. Bulunduğu ortam ise serin olmalı. Tüm bunlara rağmen yaşamını devam ettiremeyebilir. Yinede bir süre hayatımıza güzellik katarlar.
Herkese güzel bir hafta diliyorum. Mutlu olun ve bana yeni bir ilham verecek periye dua edin ki, bende mutlu olabileyim.


Not: Müslüm GÜRSES'i severdim, Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır diliyorum.

2 yorum:

  1. canım arkadaşım canını sıkma, tamamen anniyorum seni, çünkü bende bu durumdayım

    amma bunu biliyorum ki herkes yaptıklarının cezasını bu dünyada veriyor, onaları ben allaha bıraktım sende bırak

    YanıtlaSil
  2. sağol canım. Evet herkes cezasını çekiyor, bak şimdi duydum birbirlerine düşmüşler. ''Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste'' demiş atalarımız. Sana bu atasözünü de öğretmiş olayım böylece :DDD

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...