Ağustos 26, 2013

DEDE KÖFTE-DÖNER ANKAMALL

İki yıl önce ben kolesterolüm yüzünden diyet yaparken dışarıda yemek yeme çözümü için salata yemeyi uygun buluyordum. Dede köfte-döneri de bu sayede keşfetmiştik. Ben dışarıda yemek yemeyi pek sevmiyorum. Avm'deki yiyecekler ise çok yapay gelir, bu yüzden pek yiyemem. Ankamall'a gittiğimiz bir gün, ben salata yemekte ısrar edince bu mekanı gördük. Ben hemen salata barı incelemeye aldım. İki yıldır gidiyorum, bir gün olsun pörsümüş bir sebze görmedim, tadı bozulmuş bir zeytinyağlı yemedim. Kaliteye saygılarından ötürü önlerinde eğiliyorum.  Salata tabağı 5-6 TL civarında. Büyük bir salata tabağı var ve çok çeşit olduğundan, hepsinden az da koysanız, emin olun doyuyorsunuz. Yanına da bir soda içtiniz mi, formda olmaktan hiç ödün vermeden zevkle yiyebiliyorsunuz. Ama bizim gibi bir buçuk köfte ve salata alıp, et lezzetinden de ödün vermeyebilirsiniz. Eşime fazla gelen bir buçuk köfteye ben yardım ediyorum, o da benim salatamdan hoşuna gidenleri yiyor. Böylece 24 TL gibi bir fiyatla çokça doyarak kalkabiliyoruz.
 
Adından anlaşılacağı gibi hem köfte hem de döner var. Döner gözünüzün önünde pişiyor, köfte de öyle ama köfteler donmuş olabilir, emin değilim. Fakat tadından % 100 eminim. Gerçekten lezzetli. Köfte ve döneri farklı versiyon ve menü seçenekleri altında alabilirsiniz. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Genellikle 8-18 TL arasında fiyatlar. 

Eşim bu hafta pilav üstü döner menü istedi. Ben aç değildim. Sadece karın bölgesindeki yağları azalttığını bildiğimden ayran içtim. Gerçekten tadına bile bakmadım ama içim gitti.

Eşim çok beğendiğini söyledi. Bende daha önceden yediğim için tadı konusunda size kefilim. Mutlaka deneyin. Zaten bu mekan HD dönere bağlıymış. Ama HD'den daha kaliteli.
Sizce de güzel görünmüyor mu?

4 yorum:

  1. Buranın salatasını ben de çok severim. Gerçekten hem fiyatı uygun hem de lezzetli ve seçenek fazla.

    YanıtlaSil
  2. BUGÜN KÖFTESİNİ YEMEYE GİTTİK BÜYÜK Bİ HEVESLE. TAM BİR REZİLLİKTİ. LASTİK GİBİ, TADININ KÖFTEYLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN BİŞEY GELDİ ÖNÜMÜZE. ÇALIŞANLARA SÖYLEDİK SAVUNMAYA GEÇEMEDİLER BİLE, ONLAR DA FARKINDALAR ÇÜNKÜ. TAM BİR FALSO. KARARSIZ KALAN GİRMEYİ DÜŞÜNEN BAŞKA MÜŞTERİLERE DE SÖYLEDİK, SÖYLEMEYE DE DEVAM EDECEĞİM. HD İSKENDERİN HER YERDE MÜDAVİMİYİZ. HİÇ YAKIŞTIRAMADIK. KALİTE SIFIR SIFIR SIFIR. ÖVEBİLECEĞİM HİÇBİ ŞEYİ YOK.

    YanıtlaSil
  3. AZ ÖNCE REZİLLİĞİNDEN BAHSETTİĞİM YER ANKAMALL BU ARADA ATLAMIŞIM.

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...