Haziran 04, 2013

SİNİRLENİNCE ÇOK GÜZEL OLUYORSUN TÜRKİYE :))

Sabahtan beri iş yerinde oda arkadaşım Amal'la birlikte Halk TV ve NTV yayınlarını izliyoruz. İyiki Halk Tv var çünkü olmasa cumartesi günü ben Ankara'daki olaylardan habersiz evde yatıyor olacaktım. İyiki sosyal medya da var. İlk defa gerçekten işe yaradı. NTV hakkında güzel bir tweet gördüm. Anne babası evden gidince özgür olan ergen=Başbakan Fas'a gidince yayına başlayan NTV. :)) Çok doğru değil mi?
Dünya'dan çok güzel haberler var. Bize destek olmak için birçok ülkede açılan pankartları görmek beni çok duygulandırıyor. Öte yandan iş yerinde bizim oda hariç herkes kendi aleminde. Koyun millet diye bunlara deniyor işte.
Polis hala şiddetine devam ediyor. Bu çok üzücü çünkü zamanında ''polise kalkan eller kırılsın'' diye de yürümüştük. Tek yürek olmuştuk. Şehit olan polisler için ağlayan analar şimdi polisler tarafından şehit edilecek çocuklarına mı ağlayacak? Psikolojik destek şart, hatta bence polislik sınavlarında özellikle psikolojik test yapılmalı. Benim de çevremde çok polis var. Şimdi onlardan korkuyorum.
Ne olursa olsun, bir adım atmadan vazgeçmemeliyiz. Ama sakince ve tahrik olmadan karşı koymalıyız. Polis de halkımızın bir parçası. Onlara şiddetle karşı koymayalım bence onlarda şiddetten vazgeçecekler.
Diren Türkiye!!!

6 yorum:

  1. Bi süredir yoktum ama slogana bayıldım:) yalnız milletin iktidar oluğu bir ülkeyiz biz parti farketmeksizin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sukur,cekiliyoruz sanmistim ama hala birligiz. Ustelik pazar gunu tum turkiye toplaniyor. Biz esimle katilacagiz:))

      Sil
    2. İş seyahatinden bugün döndüm ama konuyla ilgili bir yazı yazıcam bende.. Olay gezi parkından çıktı direnişe döndü. İktidarın milletin gücünü anlaması ve yaptım oldu gibi birşey olamayacağını anlaması gerek. Ama provokatörlere, insanları galyana getirenlere de dikkat etmeli.1 insan öldü yazık..

      Sil
  2. Hoşgeldin, iyiki geldin hemşehrim:)) senin de destek vereceğini biliyordum. Provokatörler olmasa zaten ortada hiç bir şey yok. İnsanlar haklı bir mücadele veriyor. Oraya mücadele için giden insanların da hepsi aklı başında kişiler..

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...