Haziran 10, 2013

DİRENİŞİ UNUTMAYALIM!!!

Fotoğrafta gördüğünüz yer benim kayınpederim ve kayınvalidemin evinden bir köşe. Televizyonun yanında çok sevdikleri torunlarının fotoğrafı var. Yanında da direnişin simgesi kırmızılı kızımız. O artık bizim evin bir ferdi haline geldi. İlk günden beri evin bir köşesinde torunların fotoğrafları ile bir tutuluyor. Bir yandan böyle insanlarımız var, bir yandan da dün otobüslerle para verilerek zorla Başbakanı karşılamaya getirilen halk var. Ben kendim şahidim nasıl seferber olunduğuna. O kadar otobüs, dolmuş, taksi seferberliğine rağmen çok az bir insan gitti başbakanı karşılamaya. Oysa direniş için yüzbinler gönüllü idi. Artık yorum size kalmış.
Allahım ne olur halkımızın aklını başına devşir. Bir an önce uyansınlar bu gaflet uykusundan. Amin...

2 yorum:

  1. İnşallah duaların kabul olur ama ellerine bu kadar para sayan bir parti varken maalesef zor biraz. Kendi arabasıyla gelene 100TL yakıt parası vermeler. Belediye çalışanlarını işleriyle tehdit etmeler. Bu belediyedekiler de bildikleri halde gene Gökçek'e oy veriyorlar ya ben daha ne diyim onlara bilemiyorum :(

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...