Mayıs 22, 2013

ZORETANİN İLE ON İKİNCİ HAFTA

Ay inanmıyorum. Üç ay olmuş zoretanin kullanmaya başlayalı. Demek ki kaldı 3 ay daha. Şu anda ilacın dudaklarımdaki etkisinden başka pek bir şey yok. Pazartesi günü bulaşık yıkadım diye ellerimde egzama çıktı tekrar. Bulaşık eldiveni yerinde asılı durdu ben iki tane bulaşık ne olacak deyip, çıplak elle saldırdım. O yüzden bana iyi oldu. :)))
Dudaklarım felaket ama her seferinde söylüyorum Blistex var. Allah razı olsun Gulchine'im. Senin sayende gayet rahatım. Dudaklarım ve ben sana minnettarız.
Burun içi kuruluğum devamlı var ama bende burun kanaması yok neyse ki :)) Dün eşimin bir arkadaşı aradı. Kendi müstakbel eşi de bendeki düzelmeyi görüp Roaccutane kullanmaya başlamış. Dün onuncu günüymüş ve burnu kanamış. O da beni arayıp sordu. Bende hiç olmadı ama bakın demek ki bazı bünyelerde erkenden böyle yan etkiler de çıkabiliyormuş. Bende bol su içmesini ve doktoruna danışmasını tavsiye ettim.
Ben günlük en az 2 lt su tüketiyorum. Böyle içtikçe kuruma etkisi azalıyor. Daha az rahatsızlık veriyor.
Bu hafta vücudumun soyulduğunu çok iyi gözlemledim. Birdenbire kolum kaşınmaya başlamıştı, ne oluyor bir bakayım dedim ve ne göreyim kolum güneş yanığı olmuş ta soyuluyormuş gibi pul pul. Deri değiştiriyorum işte. Ama ben halimden memnunum. Cildim çok güzelleşti. Bir daha ki hafta fotoğrafta paylaşacağım.
Herkese geçmiş olsun.:)))

7 yorum:

  1. evet artık fotoğraf görmek istiyoruz. Nerden nerye geldin:)

    YanıtlaSil
  2. Tedaviye başlamadan önce hiç fotoğraf çekmemiştim, böylesi deneysel bir çalışma yapacağımı bilmiyordum ama eski fotoğrafları kurcalayacağım belki bulurum. Kesinlikle yeni fotoğraf olacak.:)))

    YanıtlaSil
  3. Görüştüğümüze bakıcez bakalım cildindeki değişimlere :) Blistex'i ise hala bilmeyenlere inanamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet sen yakından görebileceksin. Buradan haykırıyorum Blistex diye yavaş yavaş öğrenecekler :)

      Sil
  4. Ve fare hala hayattadır; ilaç sağlam, sürün piyasaya gitsin :D Kobay ölmedi :D

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun :) bende sivilce mağduru bir vatandaş olarak zoretanını kullanmaya başladım sevgili doktorum uygun gördü bugun 12. günümdeyim ve belirtilerini çok fazla görüyorum dudakalarım burnum ve alnım bitik durumda aşırı derecede kurular ve kabuk kabuklar ve yüzümde çok fazla kaşıntı var kaşıdıgımdada soyuluyorlar çalışan bir insan oldugum için biraz zorlanıyorum açıkcası ve sabahları uyandıgımdada burnum kanamış oluyo bu durum beni biraz korkutuyor ama olabilirmis yan etkileri arasında okumuştum ama bu yüzümün aşırı kurulugu için ne yapmalıyım acaba bir fikir istiyorum sizden ?

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...