Mayıs 15, 2013

ZORETANİN İLE ON BİRİNCİ HAFTA

Zoretanin maceramın on birinci haftasına geldim. Sanırım en kolay geçen hafta bu haftaydı. Ne sivilce, ne el kuruluğu, ne göz hassasiyeti... Hiç birinden bir rahatsızlığım olmadı. Sadece biraz burun kuruluğu oldu. Onun içinde bir şey kullanmıyorum çünkü o kadar rahatsız etmiyor.
İlaca bağlı olan sırt ve bel ağrılarım bu hafta görülmedi.
Elimde sir ağda yüzünden oluşan yara tamamen geçti. Hem madecassol sayesinde hem de zoretanin sayesinde. Kendi yaptığı yıkımı yine kendi tamir ediyor ilaç. Çünkü ilaç soyulmayı sağladığı için yaranın olduğu kısımda tekrardan hücre yenilenmesi oluyor ve yaralı deri soyularak, alttan taze deri geliyor.
Şu anda cildim bebek cildi gibi maşallah. Tabii bebek cildi gibi hassas ve ince olduğundan daha çok koruyorum. Banyodan sonra mutlaka vücut yağı sürüyorum. Bende komilinin vücut yağı var. Bebe yağı da diyorlar. Banyodan sonra kurulanmadan ıslak cildinize masaj yaparak sürüyorsunuz. Ben ilaçtan öncede kullanırdım. Çok harika bir his.
Dudaklarımda kuruma aynen devam ediyor. Artık alıştım. Sabahları esneme alışkanlığım olmadığına çok seviniyorum. Yoksa ağzımın kenarları yırtılabilirdi. :)) Gerçekten de öyle, ilacı kullananlar buna çok dikkat edin. Blistex sürmediğim zamanlarda gülemiyorum bile. Bugün sabah Vanilya Club Mayıs ayı kutusundan çıkan Ofra markasına ait ruju süreyim dedim. Çünkü rengi ojelerim ve fularımla uyumluydu. Daha önce şu yazımda beğenmediğimden bahsetmiştim.  Rengi bana pek uymasa da bugün anladım ki çok kaliteli rujmuş. Bir kere mat bir rujun bu kadar nem tutucu olabileceğini sanmazdım. Dudaklarıma sabah yalnızca ruju sürdüm ve hala kuruluk hissetmiyorum. Dudağınızda öyle bir kalıyor ki birini öpünce geçmiyor. Ayrıca sabah tost yedim kaç bardak çay içtim hala dudaklarımda ruj var. Ben bir ruju ancak yarım saat dudağımda tutabilirim. Çünkü ağzım en fazla yarım saat boş kalabiliyor. :)) Bu markanın aynı serisinin başka bir rengini mutlaka alacağım. Tamam Blistexde çok iyi ama renk de istiyor insan. Arada sırada ruj kullanabilirim böylece. Eğer bu ilacı kullanıyorsanız Ofra'nın lip gloss'unu tavsiye ederim.
Eğer okuyup da merak ettikleriniz olursa yazı başlığına tıklayarak aşağıdaki yorum gönder bölümünden yorumlarınızı gönderebilirsiniz. Hepsini cevaplarım.
Geçmiş olsun...

14 yorum:

  1. Tedavinde ne kadar ilerledin nugi, azmine hayranım:) Nem veren rujlar var diye duymuştum ama ben hiç ruj kullanmam gloss hayranıyımdır. O nedenle hangi markada iyi ruj var hiç bilmem.

    YanıtlaSil
  2. Ya bende ruj ruj diye bahsettim aslında kendisi bir lip gloss fakat mat duruşu yüzünden ruj demiştim. Tavsiye ederim yani..:))Bir ara da ruj postu yapayım diyorum. Ben severim rujları...

    YanıtlaSil
  3. ben de gloss postu yapayım diyorum, hep aklımda da zaman olmuyor..

    YanıtlaSil
  4. Yemin ediyom ilacı kullanım sürecini öyle bi yazıyonki aklıma laboratuvar ortamlarında fare üzerinde deney yapıp "1.hafta birşey görülmedi" , "2.hafta farenın dötü şişti", "3.hafta ahada öldü" diyen bilim adamlarını anımsatıyo :D Makarası bi yana demek ki yaramış sana bu ilaç; ruj kısmına girmiyim bana ters :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :DDD Ay koptum yaa.. Eee bir bilim insanı olarak kendi üzerimde deney yapıyorum bir nevi. Aslında evde de insan kobayım var, onun üzerinde de Zoretanin kullanan hastayla yaşama deneyi yapıyorum. :DD

      Sil
  5. canım ben de kullandım bu ilacı, sonuçkesinlikle mükemmel... ama hamile kalmaman gerekiyor ama çok dikkat!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün uzun zamandır görmediğim birini gördüm cildin ne güzel olmuşm dedi. Gerçekten çok fark var. Hamilelik olayını zaten hiç düşünmüyorum, inşallah yanlışlıkla da olmaz. :))

      Sil
    2. allah korusun... şimdi güzel oluyor ilaç bittikten ve üzerinden bir kaç ay geçtikten sonra dahada güzel oluyor... önümüz de yaz. umarım tedavini kolaylıkla devam ettirirsin canım...bol bol güneş koruyucusu kullanki hassasiyet oluşmasın...

      Sil
    3. Yüzüme yoğurt sürer gibi güneş koruyucu sürüyorum:DD hatta vücumda açık kalan yerlere de:))

      Sil
  6. 11 . Hafta bu kadar ii geçtiyse korkulucak bişi yok demektir. . Sakın bırakma bnce. Ben 2. Gününde yolun cok başındayım ama olsun böyle iç açıcı yazılar okuyunca korkmuyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Ben bugün aldım ilacı ama yan etkilerini duyunca korkmaya başladım ve işacı kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldımm :( okula gidip geliyorum çok sıkıntı çekeceğim ama kullanmassam ilerleme imkanı var , peki ialacı kullandıktan snra çukurlaşma oluyomu yüzde ?

    YanıtlaSil
  8. YAAA HEY SESİMİ DUY :( Gözlerim bozuldu benım gozluk kullanıyodum normalde de ama ilerledi baya ilaçtanmıdır acaba miyopum bu arada

    YanıtlaSil
  9. Ya hey sesimi duy bişey sorcam .. miyopum ve gözlük kullanıyorum ama daha kotu görmeye basladım numaram buyudu galıba sence ılactan mıdır

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...