Nisan 22, 2013

BAŞ AĞRISI İÇİN SOĞUTUCU PED

Cumartesi günü Rossmann'a gittiğimi ve oradan baş ağrısı için soğutucu ped aldığımı söylemiştim. Sizinle bu ürün hakkındaki fikrimi paylaşmak istedim. 
Ben normalde yalnızca ayda bir kere baş ağrısı çekerim, o da sadece regl olmadan bir gün önce olur. O ağrı o kadar acayip ki ağrı kesici alırsam eğer regl olamam ve ağrı ertesi gün tekrar gelir. Bu yüzden ben regl olacağım zamanı bildiğimden baş ağrım başladığında karanlık bir odada dinlenirim. Ertesi gün de ağrı geçer zaten. Cumartesi günü ise durduk yerde başım ağrıdı. Kahvaltıdan sonra başladı, öğleden sonra şiddetlendi, akşam arkadaşların evinde dayanılmazdı. Ben ağrı kesici kullanmama taraftarıyım, neyseki Rossmann'dan bu pedlerden almıştım. Hemen onlardan birini alnıma yapıştırdım ve biraz uyudum. Uyandığımda hepsi geçmişti.
 Ürünün adı ''Stop Ever, Migraine & Headache Cooling Patch''. İçinde iki adet ped var. Bu pedler soğutucu etkiye sahip ve mentollü. Jel kıvamında ve alnınıza yapıştırdığınızda düşmüyor fakat çıkarırken de rahatsız etmiyor. Bant yapışmış gibi değil, çünkü bir kısmı benim kaşlarıma gelmişti ama kaşlarımı yolmadı çıkarken. Soğutucu etkisi altı saate kadar sürüyormuş, gerçekten de hiç geçmiyor soğukluğu.
 Bende migren yok ama eşimde var. Eşimi ve babasını denek olarak kullanacağım ondan sonra size migren üzerindeki etkisini söyleyebilirim. Normal baş ağrısında bence etkili. Ben 10 puan veriyorum.
Pedler böyle görünüyor. Üzerindeki jelatini çıkarıp alnınıza yapıştırıyorsunuz, işiniz bitince tekrar jelatini takıp, paketine koyup saklayabilirsiniz. Yukarıda gördüğünüz mavi paket, kilitli paket çünkü.
Bu ürün baş ağrısı dışında, ateş düşürmede, kas ağrılarında ve burkulmalarda da kullanılıyormuş. Her eve lazım. Ben denemek için aldığımdan sadece bir paket almıştım. İlk fırsatta birkaç paket alıp, depolayacağım. Ayrıca çok ucuz, yanılmıyorsam fiyatı 2 ya da 3 TL.
Umarım yazıdan memnun kalmışsınızdır.

5 yorum:

  1. Bi önceki yazına yorum bıraktığımda belirtmiştim tereddüt ediyorum diye ama bu yazında detayları görünce gayet denenebilir görünüyor. Yarın öğle arası almaya gidicem hemen Rossmanna. Ders çalışırken sıkıntıdan başım ağrıyo genelde. En qaz hafta bir yaşıyorum başağırısı. Beni ilaçlardan kurtarır umarım. ben de sana duacı olurum canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yorum yapınca ben de ürünü tanıtayım dedim. Ben de ders çalışırken başım ağrırdı ama daha çok alnım ve kaşımın üstü. Doktor arkadaşım gözlerin yorulduğu için ağrıyordur demişti. Seninde bu yüzden olabilir. Umarım işine yarar. :))

      Sil
  2. benzer bir üründe bende var ama işe yaramaıyor bende keza şiddetli baş ağrılarında acillik olmam çok olağan durumda iğne yemeden uyuyamıyorum :) migren var sinüzit var muhtemel boyunda kireçleme başımdan çok çekiyorum ne diyim :) acil şifalar çeken herkese...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun, baş ağrısı zor. Umarım eşimde ve kayınpederimde işe yarar, hafif bir rahatlama bile yeter yani. Biberiye çayı her gün bir bardak tüketilirse baş ağrısına iyi gelir. Benim kayınpeder tüketmiyor ama :DD

      Sil
  3. bitki çaylarınu bunye kabul etmıyor artık tıksındım :) valla gercekten zor hersey kafada bıter bızım kafada baslayan bızı telef eder ancak :/

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...