Mart 15, 2013

DÜN VE BUGÜN

 Dün bahsettiğim yarışma Kırıkkale'de olacaktı, bu yüzden bende çiftçime bir jest yapmak istedim ve onu Kırıkkale'de ki 'Mangal Sefası' na götürdüm. Bence Kırıkkale'de gidilebilecek en güzel mekan 'Mangal Sefası'. Köfteleri, piyazı, acı sosu mükemmel. Ayrıca Kırıkkale gibi bir şehirde oldukça nezih bir yer.



 Yarışmada ilk üçe giremedik ama çok eğlendik. Sonrasında arkadaşım ateş ile yine Kırıkkale'de ki 'Simit Sarayı'na gittik. Bence bu mekan o kadar güzel değil ama yine de diğer mekanlardan güzel. Ben kahve içtim, sunumu çok güzel olsa da tadı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.



 Bugün  Ankara'ya bahar geldi. Bence bahar yavşan otu çıktığı zaman geliyor. Mavi çiçekleri ne kadar güzel değil mi? 


 Bu çiçekler hemen evimin yanındaki sitede bulunuyor. Bahar dallarına bayılıyorum. Yalnız bugün şaka maka uçuyordum. Nasıl rüzgar vardı anlatamam. Mart ayı kendini göstermeye başladı bence..
 
Şimdiden herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...:))))

3 yorum:

  1. ankaradaki rüzgar felaketti hakkaten ama büyüklerimiz derdiki bu bahar rüzgariymış bitkiler yeşillensin tomurcuklar patlasın dıye falan bahar hakkaten geldi:)
    bu arada ben pasta yaptım ama sen dışarda daha güzellerini yemişşsin :) dediğin otu ilk kez duydum yavşan mıydı :) ziraat mühendisi biliyor ekonomist bilmiyor tabi :P aafiyetler olsun... bu arada çiftçin için üzüldüm ama eğlenmişssişniz işte önemli olan yarısmak ;)

    YanıtlaSil
  2. Evet yavşan otu çok severim. İlk öğrendiğim yabancı ottu.;))) ah bir de yaz gelse şimdi...

    YanıtlaSil
  3. gelir yakında ;) mersıne gelmıs t-shirt giyiyoruz iyimi:D

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...