Mart 25, 2013

COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ KURSU VE İKİ DELİ

Ne zamandır iş ortamından bunalmıştım, geçen hafta ''Allah'ım benim de yüzüme bak ne olur bana da bir kurs çıksın'' dedim, yarım saat sonra bu işlerden sorumlu arkadaşımız, ''Coğrafi bilgi sistemleri diye bir kurs var, katılır mısınız?'' dedi. Çok şükür Allah'ım dedim ve hemen kabul ettim. İki kişi katılmak gerekiyormuş, o zaman Amal'da benimle gelsin dedim. Böylece bu hafta bu kursta olacağız.
 
 Kurs sabah çok sıkıcıydı, internette çok yavaştı. Bir türlü bloğuma yazamadım. Amal'la ben sıkılınca fotoğraf çektik abuk sabuk, işte bunlar o fotoğraflar.
Ayakkabıları çekmek moda ya, bu da Kırıkkale'nin tozunda kirlenmiş ayakkabılar. Bu arada bu ayakkabıları 1,5 ay önce Bambi'den aldım. Kendileri çok güzel görünüyor ama eğer yürüyecekseniz pek rahat değil.

Amalcığımın siyah ojeleri ve iphone'u. Kendisi instagrama üyedir. Her fotoğrafı çok güzel ve hepsini kendi çekiyor. Beni instagramda takip etmek isterseniz,
Kullanıcı adım: nugilihayat.
Amal'ın kullanıcı adı: emelq :))))


Burada da zoretanin yüzünden kırılan bakımsız tırnaklı elim ve Amal'ın güzel elleri.

 
 Burada da elimden düşürmediğim dudak koruyucum. Nivea'nın bu ürünü gerçekten çok güzel ama benim dudaklarım o kadar kurudu ki artık yanımda vazelin taşıyacağım.
 Derste sıkılma sebebimiz ArcGıs programının yüklenmesinin çok uzun sürmesiydi. Program yüklendikten sonra ders çok eğlenceliydi. Hep beraber Isparta'nın Eğirdir ilçesinin haritasını çizdik. Bakınız bu haritaları ben yaptım.

Bakalım daha neler yapacağız? Bu hafta yazılarım biraz gecikecek ne yazık ki!!! Gerçi yazılarımı özleyen var mıdır? Bilmem...

5 yorum:

  1. *Ayakkabilarin cok guzel canim.benimde bambiden rahattir diye aldigim dolgu topuk,babanne ayakkabilarim hic rahat cikmadi.resmen zulüm...
    *ellerinde hala cok guzel...
    *her isi basardigin gibi cog.bil.sis.de basaracagina eminim:)

    YanıtlaSil
  2. Biz de CBS'yi kullanıyoruz, bazı ortak yönlerimiz var sanırım iş çaısından:) Nivea med'i tvsiye ederim. İlaç gibi bişey. Renk vermiyor ama inanılmaz nemlendirior. Sivilce ilacı kullandığım dönemde doktor önermişti.

    YanıtlaSil
  3. :))) yakında herkes kullanacakmış, eğitmenimiz öyle dedi. Çok zevkli ama. Nivea med'i denerim. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. merhaba bu cbs kursuna herhangi bir kurs yerinde mi gittin acaba, ben de gitmeyi düşünüyorum ama bulamadım bir türlü

    YanıtlaSil
  5. merhaba, benim çalıştığım kurumda bir proje sayesinde bu kurs verildi. Bende nerede kurs var bilmiyorum. Fakat hafta sonu bir kursa katılıyorum ve orada cbs uzmanı arkadaşım var. Haftasonu kendisine cbs kursu ile ilgili danışırım ve buradan tekrar sorunu cevaplamaya çalışırım. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...