Şubat 03, 2013

lenovo ideapad yoga, misafirler, hazırlık














Şu anda bu mükemmel ultrabook'tan yazıyorum. Kendisi bugün babam ve eşim desteğiyle benim olmuştur. İkisine de teşekkürler. Aslında bugün annemin doğum günüydü fakat bana hediye alındı, o da başka bişiy...:)))
lenovo'ya gelecek olursak, kendisi katlanıp tablet olabilmekte ve aynı zamanda bir laptop. Çok ama çok hızlı. Teknik özellik sayamam, çünkü pek anlamam. Ama şunu söyleyebilirim, ilk izlenimlerim mükemmel. Bence ipad alana kadar bunu alın, daha çok memnun olursunuz. Babamlar vatan bilgisayardan aldılar. Haftasonuna özel % 25 indirim varmış. Normalde 3000 TL ya yakın iken biz 2000  TL'ya aldık. Gayet iyi. Tavsiye ederim:))) EDİT: ( aynı zamanda ekran dokunmatik)

 Ayrıca bugün misafirlerim de vardı. Kayınvalidem, kayınbabam, annem, babam, eşimin dayısı ve yengesi ve çok değerli bir aile dostumuz.. Yaptığım hazırlıkların fotolarını çektim. Ben misafirler gelmeden önce yaptıklarımı mutfak masasının üstüne koyar ve sergilerim. Çok güzel görünüyor, hem de salonun havasını bozmuyor. Tabi mutfağı asla dağıtmam. Bugün de çok şükür herşeyi yetiştirdim. Tiramisu, börek, kruvasan, közlenmiş kırmızı biber salatası ve  narlı roka salatası yaptım. Şu anda saat yarım olmuş, herkes gitti, bulaşıkları topladım ayağımı uzattım. Yoruldum mu? hem de çoooook... Ama çok da mutluyum güzel bir akşamdı.
 Ben aslında çok teknoloji özürlüyümdür. Fotoğrafları ekleyebildiğime şükredin. Ama bunu ben bile böyle kullandımsa, kimbilir iyi olan biri nasıl kullanır.
Annecim doğum günün kutlu olsun, SENİ ÇOK SEVİYORUM... :))))

2 yorum:

  1. pastalar süper görünüyor Elline sağlık..Kimbilir nekadar lezzetlidir...artık bizimde gelmemiz gerek:)

    YanıtlaSil
  2. Bekliyorum,gelin mutlaka, zaten çok geciktiniz:((

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...