Şubat 27, 2013

AT,AVRAT, SİLAH :DDDD



İki sene önceki Konya Tarım Fuarından benim çektiğim bir fotoğraf. Fuar tarım alet ve makineleri ile ilgiliydi ama çiftçiler fuar alanı yanındaki bu otobüsle daha çok ilgiliydiler. Öyle bir sıra vardı ki anlatamam. Nedir bu silah merakı onu da hiç anlamam. Amacı ne olursa olsun üretim aşamasından itibaren mutlaka bir canlıya zarar veren bir aletle neden bu kadar ilgilenilir. Amaç korunmak ise kendimizi başka türlü koruyamaz mıyız? Ya da neden bu kadar çok korkuyoruz?
Bence oldukça gereksiz bir şey. Hayatım boyunca oyunlar dışında elime almayacağım şey.
Neyse fotoğraftaki çiftçi amcada tesadüfen bu şekilde kareye girmiş. Alnının ortasından vurduk adamı :DDD Ayrıca çiftçi amcam adidas ayakkabı giyiyor. Benim çalıştığım yerdeki çiftçi amcalarda henüz göremedik, özellikle bu yaşta olanlar için söylüyorum :))

2 yorum:

  1. İyiymiş :) Fakat bazı insanlar silahı seviyor yapacak bişey yok, bende anlam veremiyorum ama bazıları cidden aşık silahlara. Öyle adamlar var ki neredeyse pompalı tüfeğe sarılıp uyuyacaklar.

    YanıtlaSil
  2. :)) öyle gerçekten de. bizim iş yerinde bir ayı var,vura vura keklik bırakmadı. Köylük yerler :)) tabii buralarda, ayıcık tüfeği omzunda gezinip duruyor. Bir şey de denmiyor, vuracak bizi...:)))

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...