Şubat 26, 2014

İLHAM VERİCİ GELİŞMELER :))

Bugün nüfus müdürlüğünde önemli bir işim olduğu için izin aldım. Nüfus cüzdanımda nüfusa bağlı olduğum mahallenin adı değişmiş ve oy kullanırken sorun yaratabilecek bir durummuş. Bu yüzden hemen düzeltmek istedim. Fakat nüfus memurunun gıcıklığı tuttu, az kalsın düzeltemeyecektim. Neden mi? Nüfus memuru fotoğrafımı beğenmedi. Şimdi benim üniversitede profesyonel bir stüdyoda çektirdiğim çok güzel bir fotoğrafım var. Genel olarak fotoğraflarda olduğumdan çok güzel çıkarım ve fotoğrafı çeken kişi de harika olduğundan  tüm kimliklerimde aynı güzel fotoğrafı kullanıyorum. Ama artık o fotoğrafı değiştirme vakti gelmiş sanırım. Nüfus memuru fotoğraftaki kişinin ben olduğuma bir türlü inanmadı. Ayrıca eski nüfus cüzdanımda da aynı fotoğraf olmasına bozuldu. İki sene önceki fotoğraf kullanılmazmış. Yahu iki sene önce o fotoğrafın benim olduğuna ikna olmuşsunuz, hatta hiç sorgulamamışsınız da şimdi ne değişti. Bende hemen savunma mekanizmamı çalıştırdım. Kusura bakmayın ama iki senede evrim geçirmedim ya ben dedim. Burun estetiği de olmadım. Ne olmuş kabul etseniz dedim. O da müdürle konuşun dedi. Müdür bakar bakmaz bu sizsiniz dedi. Yani memur da haksızdı. Böylece sonunda değiştirdim nüfus cüzdanımı ama yine de en kısa zamanda yeni bir fotoğraf çektireceğim.
Sonrasında günün kalanını bir TRT ses yönetmeninin karşısında ter dökerek geçirdim. Seslendirme kursundan arkadaşlarla o yönetmene sesimizi dinlettik. Ben yönetmenden iyi eleştiriler aldım bu yüzden çok mutluyum. Ayrıca bir çok tüyo da verdi. Benim için mükemmeldi. Sanırım bu iş olacak. Çok mutluyum yani...
Öpüyorum hepinizi... Darısı tüm isteyenlerin başına...:)))

6 yorum:

  1. Ne güzel bir işe kalkıştın. Sonra belki blogda bize de yaparsın bir kaç seslendirme
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görme engelliler için bir çalışma yapmak istediğimden bahsetmiştim. Eğer gerçekleştirebilirsem mutlaka burada yayınlamayı düşünüyorum.:))

      Sil
  2. wayy wayy wayyyy nugicim neler duyuyoruz trt ler falan fılan hadi hayırlısı insallah :)
    fotoğraf konusuna gelınce son 6 ay ıcınde cekılmıs olcek galıba adam haklı aslında sen yokmusun sen kötü kadın müzeyyen kımlığı gösterdıgın kısı senı gormuyormu fotoğrafın guzel olsa ne :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi de bebişim ben nüfus dairesinden çıkıp saçımı sarıya boyatsam kaşlarımı incecik aldırsam yine kendime benzemeyeceğim.:))

      Sil
    2. hahaha :D adamlar peşine fotomuhabir mi taksaydı ki acep :D

      Sil
  3. Aahahah :D 2 yılda nasıl bir evrim geçirebilirsin ki yani :) Pikaçudan Raichuya mı dönüştüm deseydin memura :D

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...