Aralık 31, 2013

SENENİN SON GÜNÜNE KOCAMAN BİR GÜNAYDIN :))

2013 bitiyor diye üzülmüyorum ama ''iyiki de bitti'' hiç demiyorum. Bu yıl benim için bekleyiş ve hazırlıkla geçen bir yıldı. Durgun yılımdı. Buna rağmen ileride yapacağım iyi şeyler için hazırlanma yılıydı. Yani eğitim yılı.
Her konuda eğitildim. Hem iletişim, hem mesleki hem sosyal konularda eğitildim ve kendimi eğittim. 2013 başlarken dost bildiğim bir çok insanın ihanetine uğradım. İnsanların ne kadar da iki yüzlü ve boş olduklarını bir kez daha anladım. Ama bunun yanında yepyeni arkadaşlarım oldu. Kaybettiğim arkadaşlarıma inanın hiç üzülmedim. Aynı şeyleri tekrar yaşamak ister misin? diye sorsalar cevabım kesinlikle evet olur. O kadar saçma sapan insanlarla arkadaşlık yapmaya çalışıyormuşum ki kendimden çok şey kaybettiğimi geç anladım. Bence insanlar sevmek ve sevilmek için kendi değerlerinden vermemeli. İşte hayattan bu sene aldığım en büyük ders; Asla ama asla değerini düşürme.
Yeni arkadaşlıklar edindim ve bu yolda da sağlam adımlar atıyorum. Eski hatalarıma düşmemeye çalışıyorum. Seviyesiz şeylere asla tahammül etmiyorum. Ve bu durumdan çok mutluyum.
2013 yılında kariyer anlamında da görünen bir ilerleme kaydetmedim. Aslında şarj olduğum bir dönem oldu. Seneye büyük işler yapacağım biliyorum. Kariyer değişikliği ile ilgili kendimi eğittim ve eğitmeye devam ediyorum ve bu eğitimin bana çok şey kattığına inanıyorum. 2014 yılında bu konuda da yeni fırsatlar beni bekliyor. :)
Ve aşk. Eşime her geçen gün daha fazla aşık oldum. Hayatımda yaptığım en doğru seçim, eşim. Allah'tan herkese uygun eşi nasip etmesi için dua ediyorum. Bu sene sonuna doğru biraz evimi boşladım ama 2014 yılında bu konuda da daha iyi olacağım.
Ve 2013'ün bana verdiği en değerli hediye bloğum oldu. Hayatımda yaptığım en güzel ikinci şey bu blog. (çocuğum olana kadar) Kendime doğum günü hediyemdi ve bakın şimdi 99 kişi takip ediyor beni. Yazmak, paylaşmak çok güzel. Eğer içinizde böyle bir istek varsa sakın ertelemeyin.
İşte böyle durgun bir seneyi acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz bugün. İçimde buruk bir sevinç var. Güzeldin be 2013. Tüm acılarına ve acımasız öğretilerine karşın, güzeldin. Hayattan dersini almış yaşlı bir kadınsın gözümde. Şarap gibi bir güzelliği olan, acı çekmeden büyümeyeceğine inanan bir kadın. Bence 2014 ise genç bir erkek. Dinamik, güçlü ve kararlı, yakışıklı bir genç erkek. Beni sırtına alıp hangi maceralara sürükleyecek zamanla göreceğiz.
Herkese sağlık, mutluluk ve bol para diliyorum. Sevdiklerinizle beraber olabileceğiniz, hiç ayrılmayacağınız bir yıl olsun. Hepinizi mutlulukla kucaklıyorum. Kendinize iyi BAKIN. Gelecek sene görüşürüz. :))))

9 yorum:

  1. Nugiiiiii 2013 yılının kazandırdığı bir arkadaşsın sen de bana ve iyi ki varsın canım:)) yerim seni ki, mutlu yıllar...Her güzel şey seni bulsunnn..

    YanıtlaSil
  2. evet sen de benim 2013 yılı kazanımımsın. Sen ve bediş :))) Sende iyiki varsın canım, Allah gönlüne göre versin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sizi yirim kuzular :) güzel kazanımlar bunlar bozulmaması dileğiyle bebeklerim :D ikinizde benim bebeklerimsiniz tamam mı :D
      mutlu musmutlu bir yıl hatta bir ömür diliyorum hepimiz için :*

      Sil
  3. Bütün dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun yeni yıl :) Blog yazılarını okumayı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Seninde dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl olsun... sevgiler:))

      Sil
  4. Nice senelere Nugilicim:) 2014 de herşey daha güzel pozitif ve arkadaşlığımız daha derin olur umarım:) Öpüyorum kocaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım, herşey gönlünce olsun... bende öptüm

      Sil
  5. Guzel bir yil olsun Nugi; kayipsiz, saglikli, mutlu ve umutlu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım seninde bütün dileklerin kabul olsun ve hep mutlu ol:))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...