Eylül 02, 2013

ELYSIUM FİLMİ

 Bu filme geçen hafta gittim. Hemen her hafta sinemaya giden biriyim. Film izlemekten çok keyif alıyorum. Film seçimlerinde eşimin bencilliği ve sinema dünyasının monotonluğu yüzünden genellikle bilim kurgu tarzında, vurdulu kırdılı filmler tercih ediyoruz. Ben önceden pek sevmezdim ama artık aksiyon olmayan film izleyemez oldum. :D Bu film de eşimin tercihi. Ankamall'da Imax salonda oyunuyor. Yani filmi kocaman bir perdede çok kaliteli olarak izliyorsunuz. Yalnız filmin çekimi biraz garipti. Kameraman kamerayı çok sallamış. Bilerek mi yapılmış bilmiyorum ama filmin ilk on dakikası midemiz bulandı bu yüzden. Filmin Imdb puanı yedi. Fena bir puan olmadığı gibi filmde fena değildi. Ama daha da iyi olabilirdi. Matt Damon'ı seviyorum ama oynadığı filmler talihsizlik eseri sanırım pek de iyi değil.
Filmde Dünya kirlenmiş, kaynaklar tükenmiş ve nüfus çok artmış. Bunun üzerine dünyadaki zengin insanlar uzaya elysium adında bir yaşam alanı inşa etmişler. Havyar, şampanya ve havuz üçgeninde ilerliyor hayatları. Dünyadakiler ise açlık ve sefaletle uğraşıyorlar. Matt Damon'da kötü gençliği geride bırakmış, adam olmaya çalışıyor ama robotlar dünyasında bu pek mümkün olmuyor. Derken kötü bir kaza geçiriyor. Sonrasında iyileşmek için elysium'a gitmeye karar veriyor. Bunun için illegal yolları araştırıyor ve sonucu da söylemeyeyim artık. İzleyin keşfedin.
Ben filmi beğendim. Tavsiye ederim. :)))

4 yorum:

  1. çok güzel olmuş blogun yeni hali!!!! :)

    biz de gittik bu filme..jodie foster ne zaman yaşlanır ki acaba?! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fark etmene sevindim. Böyle çok daha sade ve ferah oldu sanki..:))
      Jodie foster yine çok çekiciydi. Şu kadının yarısı kadar çekici olsam ne olurdu.:D

      Sil
  2. Hmmm gitmeyi düşündüğüm filmlerden biriydi iyi oldu hakkında bilgi edinmek.bu arada evet ben de bugün giydiğim ayakkabıların burnundan biraz rahatsızım ama seviyorummm bea :))

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...