Eylül 06, 2013

ANAHTAR KELİMELER

Ne zamandır bakıp not alıyorum şu anahtar kelimelere. Google amcaya ne yazıyorlar da o da benim bloguma yönlendiriyor arayanları diye bakıyorum. Çok garip ve saçma şeyler de var ama daha çok yazdıklarımla ilgili. Bunlar nelermiş görelim bakalım;
-Madecassol
Bu merhem Türkiye'de en çok kullanılan merhem olmalı. Bu kelime her daim o baktığım listenin içinde oluyor. Bende Madecassol mucizem diye bir post yapmıştım. Yalnız gerçekten mucize bir merhem, hem de bitkisel içerikli.:)
-Pou
Pou yazımın bu kadar ilgi çekeceğini bilememiştim, yoksa daha da ayrıntılı yazardım. ''Pou acıkınca ne yapmalı?'', ''Pou nasıl zayıflatılır?'' gibi acayip sorular var. Bu soruların cevapları pou uygulamasında var zaten neden bunu googleda araştırıyorlar anlayamadım. Bu arada pou akıllı telefonlardaki bir oyun. Sanal bebeğe biraz benziyor. Ama sanal bebek daha güzeldi. :)
-Zoretanin
Zoretanin yazınca zaten benim blogum tarafından işgal altına alınıyor sayfa. Altı ay boyunca sabırla kullanıp, her hafta yan etkileri paylaştım tabii.
-En güzel çin yemekleri
Sadece bir kere çin makarnası yaptım. En güzel çin yemekleri diye aratılıp çıkınca da saçma bir gurur duydum. Beni bu yollara sevk etmeyin lütfen. Kendini beğenmişin tekiyim zaten.:DDD
-Nugili hayat
Böyle aranıp çıkmam son zamanlarda acayip fazlalaştı. Birileri blogumun adını sanını öğrenmiş demek ki. Öğrenin arayın beni:)))
-Madecsol, nugilivhayat
Bunlar da sabırsızlar. Google'da bir şey yazıp aratırken bile ne yazdığına dikkat etmiyor, ışık hızında olmalı ya her şey sonrada harfler falan eksik fazla garip şeyler oluyor. Ne önemi var diyeceksiniz, ben takarım arkadaş. Yazım yanlışı yapmamaya çalışırım. Takıntılıyım işte, deliyim ben :DDD
-Çanakkale lösemi Bedia
Bunu kim niçin arattı bilmiyorum ama Çanakkale'li ve Bedia isimli birinin çok hasta olduğunu anlayabiliyorum. Gerçekten üzüldüm her kimse, Allah şifa versin. Bu kelimelerle bağlantım da lösemiden ve Canımcım arkadaşım Bedia'dan ayrı ayrı yazılarda bahsetmiş olmamdan kaynaklanıyor. Benim arkadaşıma Allah sağlık versin, çok şükür iyi ve ne de güzel bir blogu var. Bakmak isterseniz Tık Tık
-Bir günde cildini nasıl porselen gibi...
Yapamazsın yavrum ne yazık ki olmuyor. Parasını verir, iyi bir makyöze gidersen falan ancak porselen makyaj yaptırarak o cilde sahte bile olsa bir günde kavuşursun. Suya girdiğin anda ise hop siliniverir. Sivilce problemi varsa doktorun tavsiyesine göre roaccutane ya da zoretanin kullanırsan biraz oluyor. Ama mucize de beklemeyelim yani. :))

Ya işte beni bu kelimelerle arıyorlar genel olarak. Bakalım daha ilginç bir şeyler olursa başka bir postta yazarım artık.

6 yorum:

  1. Bu anahtar kelime aramalarına ben de çok gülüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazamadığım çok garip şeyler de var, Allah Allah nasıl ben çıkarım ki deyip başka bilgisayarda denedim bile:))

      Sil
  2. Yaa Nugi abla ben de şimdi bu yazıdan yazıcaktım ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yazdiginla benimki bir değil ya sonuçta yazabilirsin...zevkle okurum:))))

      Sil
  3. gül gül beter oldum ha :D hahaha harikasın valla ne demeli bilemedim insanoğlunun düşüncelerine...
    :) sağol kuzucum ya adımı görünce pek bi şaşırdım :) Allah şifa versin ne diyelim.
    adım bile iş yapııyor beeahh :)
    özledim kuzu görüşemedik yahu:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende özledim ya. Haftaya görüsüruz inşallah..

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...