Haziran 20, 2013

ZORETANİN İLE 14.,15. VE 16. HAFTA

Son üç haftadır Taksim Gezi Parkı olayları yüzünden bu yazımı yazmadım. Zira benim bile yan etkileri düşünecek halim yoktu. Ama prensip meselesi bir işe başladım mı yarım kalmamalı diye düşündüğümden her hafta için yan etkileri not almıştım. Daha önceki yan etkilerin bir kısmı yine devam etti. Bir kısmı geldi gitti vs. Gelelim son üç hafta görülen yan etkilere;
On dördüncü hafta:
Onca strese rağmen yüzümde hiç sivilce çıkmadı ya, artık bir daha çıkmaz diyorum. Ama kalp çarpıntısından ölecek gibiydim. Dudak kuruluğum aynıydı, başka da önemli bir şey olmadı.
On beşinci hafta:
Kalp çarpıntısı geçti. Müthiş bir kas ağrsı çektim. Tatilde giymek için şort arıyordum. Şortu denerken iki bacağımın da baldır kısmındaki kaslar kasıldı. Ağrı geçene kadar yürüyemedim. İlacın prospektüsünde kas yorgunluğu yaptığı, bu yüzden de ağır sporlardan kaçınılması gerektiği yazıyordu. Ben zaten spor yapmaya çalıştıkça canım yanıyor. Mesela uzanıyorum, daha sonra ayağa kalktığımda aşil tendonlarımda acayip bir ağrı oluyor. Yürüdükçe açılıyor. Cildimi bebek cildine çevirirken beni yaşlandırıyor sanırım :))
Dudak kuruluğu yine devam!
On altıncı hafta:
Bu hafta cildim de aşırı derecede bir soyulma var. Yüzüm pul pul... Ellerim de azıcık deterjan gördümü pul pul oluveriyor. Dudaklarım hep aynı. Blistexle mutluyuz. :)) (Thanks Gulchine) Kas ağrısı yine inanılmaz boyutlarda ama dayanıyorum. Bu arada hafta sonu Kapadokya'ya gitmiştik eşimle. Dönerken arabada, sürdüğüm güneş kremine rağmen yandım. Benim tenim eskiden de güneşe çok hassastı. Asla bronzlaşamam. Her zaman yengeç gibi kızarırım, yanan yerlerim şiş şiş olur ve kaşınır. Bu yüzden yalnızca sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde denize girerim. Ama eskiden kızarsam da ertesi gün kızarıklık yavaşça kaybolurdu. Kaç gün oldu hala geçmedi. Bu sene tatilde çok dikkat etmeliyim çok...
Üç haftanın özeti böyleydi. Tedavi olanların hepsine geçmiş olsun diyorum. Hoşçakalın...:)))

7 yorum:

  1. bu yaz güneş yüzü görmemen lazım. çok kötü oluyor insan. 50 faktör bile kar etmiyor bazen. senin tedavi bayağı uzun sürdü. ne zaman biticek. bu yan etkiler çok fena.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otelde küvete güneş koruyucu doldurup kendimi içine batıracağım. Sonra da sadece geç saatlerde denize gireceğim ne yapalım? :)) Haftaya 4 ay olacak. Sonra iki ay daha kullanacağım. Doktor öyle dedi.:)

      Sil
  2. bence hiç güneşe çıkma yoksa leke kalır nugi. Çok dikkat etmem laızm çok, sürekli koruyucu ile dolaş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün iki kere güneş koruyucu krem sürüyorum hem de 50 faktörlü. Zaten oldum olası güneşi sevmem. pehhhh :)))

      Sil
  3. Bu gidişle hulk gibi mutasyon geçiricen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehee kedi kadın olsaydım keşke:)))

      Sil
    2. Nıck o olmaz :) İlaçlan kedimi olurmuş heç :) İlaçlan hulk olunuverir :)) Dişi hulk ehueheuhe

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...