Haziran 02, 2013

TAKSİM GEZİ PARKI OLAYLARI



Bir kaç gündür yaşadığımız olaylar bana tekrardan birlik olabileceğimizi gösterdi. Bu yüzden memnunum ama keşke taksim gezi parkı değil de Başbakan'ın ''iki ayyaş'' sözüyle ortalık ayaklansaydı. Buna daha çok memnun olurdum. Artık insanların dayanma gücü kalmadı ve bu bir tepe noktasıydı. Çok iyi oldu, keşke çevremizdeki kara cahillere de durumu anlatabilsek.
Cuma günü iş yerinde alkol satışının yasaklanması yasasını başbakanın absürtçe savunmasını konuşurken, arkadaşlardan biri şöyle dedi. "Ne var ki adam dinin gereklerini konuşuyor.'' Evet dinin gerekleri ama senin dininin. Ya başbakan Hristiyan ya da Yahudi olsaydı, o zaman da ''ne olmuş dinin gereklerini konuşuyor'' diyebilir miydi? Bende Müslümanım ama olay bu değil ve bunu bir türlü anlatamıyoruz.
Taksim gezi parkı olayları işte bunun gibi bir sürü olayın birikimiydi, keşke biraz daha bastırsalar da taşsak bardağımızdan. Çünkü bizim halkımız ancak olaylar belli bir noktayı aştıktan sonra kendine geliyor. Elindekini tutmaya çalışıyor. Ama ben her ne kadar cahil ve kendini bilmez bir durumda olsa da halkımıza inanıyorum. Asla elindekini kaybetmeyecek.
Buradan diğer bloggerlara sesleniyorum susmayın! Konuşun, konuşturun...
P.S: Teşekkürler Sinem...

5 yorum:

  1. Şu an tv de biliyorsundur. içki içipte ona oy verenlere iyi, oy vermeyenlere alkolik dedi. Ayrıca bu güne önem verip paylaştığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada sinirden PS kısmını şimdi gördüm :)

    YanıtlaSil
  3. Daha önce de paylaştım böyle bir yazı ama hiç ilgilenilmedi. Gerçekten herkes sus pus... Ama şaşırdığımızdan bence... Sende hatırlattığın için teşekkürler.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözlerini kapıyorlar, arkalarını dönüyorlar olanlara ama dönüp dolaşıp bu olanlar onları da vuracak bir gün.

      Sil
    2. elbette vuracak, her millet kaderini kendi yazar, bizimkiler de sessiz kalarak kabullendiklerini gösteriyorlar:((

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...