Nisan 09, 2013

UĞUR BÖCEĞİM UĞURLU GELDİ

Bugün soğanlı ve yumrulu bitkiler dersinden sınavım vardı. Hafta sonu çalışmayı planlamıştım ama hiç çalışamadım. Dün iş yerinde de hiç bakamadım. Dün akşam ve bu sabah ne çalıştıysam onunla girdim sınava. Neyse ki şans yine benden yanaydı, sanırım 100 alırım sınavdan. Bunu da atlattım.;)))
Şimdi bir final sınavı ve bir ödev bekliyor beni. Ödevimi artık hafta içi yavaş yavaş yapayım diyorum.

Sınavdan sonra sanmayın eve geldim. Hoca sınav kağıdını masaya bıraktığımda araziyi dolaşacağız bir yere ayrılma dedi. Sonra sınıfça her hafta yaptığımız gibi araziyi dolaştık. Fakat bu sefer salep parselindeki sıra arası ve sıra üzerinde bulunan tüm yabancı otları yolmamızı istedi. Lisans okurken her gün tarlada ot yolmakla geçerdi günüm. Nostalji yaptım, ellerim kokar ot yüzünden berbat kokuyor ama tarlada olmanın verdiği haz daha baskın.

 

İyi ki bu mesleği seçmişim ve iyi ki lisansla sınırlı bırakmamışım. Bir şeyler üretmek çok güzel, doğayla uğraşmak ise mükemmel. En azından evde bile bitkilerle ya da hayvanlarla ilgilenmek gerekiyor. İnsanın bütün stresini alıyor. Şimdi yemek hazırlayıp, tatlı kocişimi bekleyeceğim. Artık bu güzel haberi kutlarız biz. Hoşçakalın...

3 yorum:

  1. gerçekten güzel bir işin var, kıymetini bilmende ayrı güzel ;) okudugum bölümden nefret tmiş biri olarak imrendim desem yeridir :)

    YanıtlaSil
  2. Her mesleğin kendine göre bir güzelliği ve bir çilesi var. Ben kendim hep güzel yanlarını görmeye çalışıyorum.:)))

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...