Nisan 19, 2013

BLİSTEX MED PLUS


 Şu yazıma yazdığı yorumla bana bu dudak koruyucusunu öneren blogger 'Gulchine'nin Blogu' na çok ama çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mucizevi bir ürünmüş. Blogumu okuyanlar bilir, sivilce tedavisi görüyorum ve Zoretanin isimli bir ilaç kullanıyorum. İlacın en çok görülen yan etkisi de dudak kuruması. Benim dudaklarımda son bir aydır iyice kurumuştu. Hatta artık kanıyordu. Dudak koruyucuları yeterli olmadığından vazelin kullanmaya başlamıştım. Ama vazelin kullanmak çok zahmetli ve zor. Sürmesi zor, soğuk havada iyice katılaşıyor. Dudağımdaki kalkmış derileri daha belirgin hale getiriyor ki bu da korkunç bir görüntü demek. Tadı, kokusu kötü,ellerim temiz değilse süremiyorum vs... İşte bu yüzden bu ürünü bulmam iyi oldu benim için.
 Ürün dün akşamelime geçti. Normalde Zoretanin yazımda belirtmeyi düşünüyordum ama o kadar harika ki kendi başına bir yazıyı hak ediyor. İlk gördüğümde ne kadar küçük olduğunu düşündüm. Benim dudaklarımın halini düşünürsek 4.25 g'ın yetmeyeceğini sandım. Fakat küçük olabilir ama çok rahat sürülüyor ve uzun süre koruyor bu yüzden uzun bir süre yetecektir.Ama ben yinede birkaç adet daha sipariş verip stok yapmayı düşünüyorum. :)))
 Blistex Amerikan malı, fiyatı 7.5 TL. Okaliptus, menthol ve camphor içeriyor.Spf 15özelliği var, böylece dudakları güneşin zararlı etkilerinden de koruyor.

 Genellikle dudak koruyucuları mumsu yapıda olur ve dudaklarınız yara ise zor sürülür. Bu ise daha yumuşak ben ilk başta vazelin gibi olduğunu düşündüm. Biraz benziyor sanki. Kokusu ilk başta biraz Vicks'i anımsatsa da sürdüğünüzde o kokuyu almıyorsunuz. Ayrıca dudaklarınızda serinletici bir etki bırakıyor. Naneli sakızı dudaklarımla çiğnemişim gibi...:))) Ayrıca denedim içerideyseniz iki saat, dışarıda ise bir saat koruyuculuğunu muhafaza ediyor.
 Bu fotoğrafta bir önceki dudak koruyucumu görüyorsunuz. Kendisinden çok memnundum fakat bu tedavi ile dudaklarım o kadar kurudu ki bu ürünü sürdüğüm anda kuru kalmaya ve gerilmeye devam ediyordu. O yüzden kullanmayı bırakmıştım. Ama kokusu  ve rengi çok güzel, normal dudakları korumak için ideal, fakat dudağınız iyileşsin istiyorsanız Blistex kullanmanızı öneririm. Sürdüğüm ilk andan itibaren dudaklarım çok daha iyi ve artık rahatça gülebiliyorum. :)))
Tekrar teşekkürler Gulchine, Sevgiler...

6 yorum:

  1. Canım benim, ben zaten emindim memnun kalacağına o nedenle ısrarla tavsiye etmiştim, ama yazıyı gördüğümde daha bir sevindim:) Böylece sorununu çözmüş olduk ne mutlu, güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Halden çeken anlarmış.Tekrar teşekkürlerr, düşünmeden gülmeyi özlemiştim. Gülünce dudaklarım kanıyordu da :DD

    YanıtlaSil
  3. bu gidişle evde kendim yapıcam lipbalmımı :D 4 tane lipbalmım var su anda memnunıyetımı hiçbiri tamamen sağlayamadı :) blistexi seven çok var ama oda gerçek

    YanıtlaSil
  4. selamlar, bende bugun 5 haftayi bitirdim, ben 7 sene sonra tekrar basladim bu ilaca,deneyimliyim diyebilirm :D
    blistex gibi cok cok ise yarayan lanolinli baska bi ürün tavsiye edicem,lanocure ;) inanilmaz bisi, + bol su,gunes kremi ve oculect di galiba suni gozyasi ile hersey yolunda gibi,ama ah bide kusmasalar sunnar :/

    YanıtlaSil
  5. ama ben burda bisürü seyimi paylasmistim,bisi oldu demek yayınlayamamisim :s tühh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo bak yayınlamışsın. :)) ben göz kuruması için damla aldım ama hiç kullanamadım. Dışarı çıkarken mutlaka güneş gözlüğü takıyorum yoksa dayanılmaz oluyor. Tavsiyen için teşekkürler. Geçmiş olsun:))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...