Mart 11, 2013

MUHTEŞEM YARATIKLAR

Dün akşam eşimin sinema planından bahsetmiştim, Cepa'da saat 7 için fazla seçenek yoktu. Bende bu afişi görünce, nedense Addams Family geldi aklıma, herhalde uzaktan ancak o kadar seçebilmişim. Çünkü filmin Addams Family ile alakası yoktu. Filmin kategorisini fantastik-romantik olarak belirlemişler ama bence gerilim de katılmalı. Yani en azından ben bazı yerlerde acayip gerildim. Bazı ince espriler vardı onlarda hoşuma gitti. Filmin konusu on altı yaşına basmak üzere olan bir büyü yapan kızın (kendilerine cadı demiyorlar) karanlık ya da aydınlık taraftan hangisinin onu seçeceği ile alakalı. Filme göre kadın büyü yapanlar ne tarafta olacağını seçemiyor, karanlık ya da aydınlık taraftan seçilmesi gerekiyor. Bu kızcağız da karanlık tarafta olmak istemiyor çünkü öyle olursa sevgilisi ölecek vs... Klasik bir konuydu, filmin başı ile devam eden kısımları alakasız geldi. Çok fazla diyalog, çok az action vardı. Ben beğendim çünkü bir kadın olarak fantastik filmlerde maceradan çok romantizmi severim. Eşim de beğendiğini söyledi ama pek değil!
Filmin başrolündeki oyuncuları daha önceden tanımıyordum ya da hatırlamıyorum. Ama Ethan rolündeki oyuncu şirin ya da çekici olmaya çalıştıkça daha da şapşal görünüyordu bence. Emma Thompson ise her zamanki gibi harikaydı ama rolü azdı. Kendisini ve oyunculuğunu çok beğenirim. Bu filme gitsenizde olur gitmesenizde. Hatta dvd'si çıkınca evde izleyin. 
                                                                                                                   
İşte Addams Family... Çocukluğumun hayal gücünü besleyen, önceleri Elm sokağı kabusları, sonraları bu sevimli yaratıklardır. Bunları izleye izleye böyle olduk vallahi :DDD İzlemeyen varsa tavsiye ederim.

4 yorum:

  1. Biz de filmi duymuştuk gitsek mi diyorduk. E gitmeyelim bari:)

    YanıtlaSil
  2. Ben şu son resimdeki garson gibi giyinmiş adamı çok seviyorum; böyle zombi tarzı roller adama cuk oturuyor ^^

    YanıtlaSil
  3. Ayy benim de favori karakterim o. Çok tatlı :DDD

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...