Mart 18, 2013

DECO # 5


Bugün pazartesi sendromundan muzdarip olanlar için iki güzel dekoratif objem var. İlki Akçay'dan aldığım kurutulmuş çiçeklerden yapılmış bir obje. Bunu Akçay'ın Zeytinli Beldesi'ndeki bir satıcıdan kayınvalidem ile birlikte seçtik ve o bana hediye etti. Boyası asla solmuyor ve iki ayda bir oda spreyi ile spreylemek yetiyor. Çok canlı duruyorlar. Değişik şekilde olanları da var. Benim duvarlarım asla boş kalmamalı. Böyle şeylerle ya da fotoğraflarla süslerim duvarlarımı. Bu çiçeğin rengi de, sadeliği de tam bana göre. Sizce nasıl?



Bu ferforje mumluk da eşimin en yakın arkadaşı B. ve eşi tarafından hediye edildi. Bana hediye edilen eşyalar arasında en sevdiğim eşyalardan biridir. Bir kere krem rengi, ferforje, sade, kuş şekilleri var. Hepsi bayıldığım özellikler ve ayrıca mumları ile sürprizli. Yalnız ben içine uygun mum bulamadım. Bir kere yuvarlak mumlardan koymak istemiyorum. Sanki biraz daha büyük mum daha hoş durur gibi. Bilemedim yani... Sizce ne yapabilirim?
Bu arada bana hediye gelen her şeyi çok seviyorum ve benim için çok değerliler. Şu zamana kadar bana hediye edilen şeylerden hiç beğenmediğim bir şey olmadı. Ya benim beğeni eşiğim oldukça düşük :D ya da ben çok pozitif yaklaşıyorum. Bir kere biri bana zorunluluk durumları hariç bir şey hediye ettiyse, bu karşı tarafın ne kadar ince olduğunu gösterir. Ve ben onun inceliğine karşılık hediyesini beğenmemezlik edemem. Ayrıca o hediyeyi mutlaka kullanırım ve ona bunu hissettiririm. Çünkü ben kendi hediye ettiğim şeylerin kullanılmasından çok mutlu olurum. Ayrıca hediye vermeyi de çok seviyorum. Neredeyse her hafta anneme ya da kayınvalideme hediyeler alırım. Bunlar küçücük şeyler olabilir. Ben böyle mutlu oluyorum. Ve şuna inanıyorum ki ne kadar verirseniz o kadar alırsınız. Güzel bir gün dilerim...

4 yorum:

  1. Her ikisi de çok güzel ama ferforje mumlukla duvarının rengi resim de aynı çıkmış. Gerçekte de aynı renklerse eğer mumluğun arkasına bir fon koyman ya da farklı renk bir duvara asman daha çok görünmesini sağlayabilir :)

    YanıtlaSil
  2. doğru diyorsun renkleri birbirine çok yakın ama arkasına nasıl fon yapacağımı bilemedim. duvar kağıdı ya da boya seçeneği imkansız. evin tüm duvarları da aynı renkte:D kiralık olunca sıkıntı oluyor. Bende belki mumlarla renk verebilirim dedim. sence nasıl fon yapabilirim arkasına?

    YanıtlaSil
  3. Dediğin gibi renkli mumlar da çok işe yarayabilir denemek lazım. Fon da biraz kalın kartonlar oluyor ya şöyle bordo renginde bir fon güzel olur gibime geldi :)

    YanıtlaSil
  4. Denemekte fayda var. Tesekkurler

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...