Şubat 23, 2013

OJELERİM :))

TV'de açık kalp ameliyatı var.

 31 adet ojem varmış. Bugün her zamanki gibi ev temizliği yaptıktan sonra oje sürecektim, madem öyle ojeleri de düzenleyeyim dedim. Düzenledim bari fotoğrafını çekeyim de sizlerle paylaşayım istedim. İkinci fotoğraftaki soldan 3. oje favorim bu aralar, en son fotoğrafta tırnaklarımı yine onunla süslemişim.
 Bu fotoğrafta magnetic ve mat ojelerimi görüyorsunuz. Renk tercihlerim çoğunlukla kırmızı ve gri oluyor.
 Burada da daha açık renk ojelerim var. Koleksiyonumun yarısından fazlası flormar, çünkü eşimin abisi ( namı diğer kaynım :)), bu lafa çok gülüyorum da...) kuaför ve flormarı tavsiye ediyor. Bende memnunum.
 Golden rose da kullanıyorum ve en çok bu fotoğraftaki rengini seviyorum. Bu rengi ilk sinema gişesinde bilet satan kızda görmüştüm. Kıza ojelerinin rengini övdükten sonra ojenin numarasını istedim. Sonra o ojeleri tam 4 ay aradım ve tesadüf en yakınımdaki avm'de çıktı. Bende iki tane aldım. Şimdi daha çok rastlıyorum.


 Bu fotoğraftakiler Bim'den aldığım asetonsuz oje temizleme mendilleri, ben acayip memnun kaldım. Özellikle koyu renk ojelerde mükemmel sonuç veriyor. Asetonla her zaman tırnak etlerimde oje kalıntısı kalırdı, bunlarla kesinlikle öyle bir sorun yaşamadım. Üstelik tırnaklarım yumuşacık oluyor. Yalnız kullandıktan sonra durulamak gerekiyor, zaten yağlı olduğu için rahat edemezsiniz.

Burada da tırnaklarımı süslemişim. Nasıl olmuş sizce?

3 yorum:

  1. İlk fotoğrafta ojeler çok güzel görünmüş. Gelip her birini incelemek geldi içimden :)

    YanıtlaSil
  2. Gel incele canım, hatta al götür beğendiğini:)))

    YanıtlaSil
  3. Ooo çok cömertsin teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...