Aralık 30, 2013

DİKKAT! GRİP GELİYORUM DEMEZ...

 Çarşamba sabahı, ''geçen haftaya özel olarak eve iş götürdüğümüz bir gündü'' kahvaltımı yaptım, tam iş için hazırlıklarımı yapıyordum ki ayaklarım çok üşümeye başladı. Eşim sıcak su torbası getirdi de böylece çorap ve patiğe karşın üşüyen ayaklarım biraz olsun ısındı. Sonra benim ateşim nasıl yükseldi anlatamam. Tüm vücuduma kramplar giriyordu. Derken akşam birdenbire öksürmeye başladım. Ertesi sabahsa ateşten yanarak zor uyandım. Tabii işe gidemedim. Antibiyotik kullanmamaya çalıştım ama dört gün boyunca ateşimi düşüremeyince artık dün antibiyotik almaya başladım da bugün işe gidebildim. Bugün de tüm gün başım döndü ama daha iyiydim önceki günlere göre.
İyileşmek için çaylar mı içmedim, limonlar mı yemedim, başıma soğuk ped, ayaklarıma sıcak su torbası mı koymadım. Yok kar etmedi. İşin en kötü yanı iltihap ciğerlerime indi.:((( Şu anda geceleri öksürerek uyanıyorum. Göğsüm ağrıyor. Ciğer filmi de çektirmek şart oldu. Tamamen iyileşmeden bırakmamalıyım. Bu arada beş gün boyunca lavaboyu kullanmak dışında hiç yataktan kalkmadım. Eşim ve annemden Allah razı olsun. Aman dikkat edin. Grip aramızda. Kayınvalidem ve kayınpederim de hasta olmuş.:((

Görseller, Boğaziçi Üniversitesinin sitesinden

5 yorum:

  1. geçmiş olsun kuzum ya :( çok üzüldüm şimdi kaç gündür hastaydın demek diyeydin ben gelir sana bakardım.
    bol istirahat şart ve keşke bu hale gelmeden antibiyotiğe başlasaydın içmesek iyi ama napalım iyileşemiyorsak içeceğiz, bir şeye ihtiyacın olursa mutlaka haber ver nugicim öperim seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim, çağırsam gelirsin biliyorum. Aklıma gelmedi değil ama kimseye de bulaştırmak istemem. Hamd olsun şu anda daha iyiyim. Bu akşam ki partiyi iptal ettik ama önce sağlık gelir. Bu sene eşle başbaşa girelim:)) Seneye de sizinle bol bol görüşelim öpüyorum...:))

      Sil
    2. çağırsan tab ki gelirim kuzum ne demekk neyse daha iyiysen sorun yok sana özel yılbaşı partisi yaparız :) biz de arkadaşa gittik zoraki davet :D eğlendik iyiydi...
      bol bol görüşüp sohbet edeceğimiz bir yıl geldi diye umuyorum :*

      Sil
  2. Çok çok geçmiş olsun. Bu seneki grip vakaları geçmek bilmiyor nedense. Ben de sonbahar ortalarında grip oldum ve hem antibiyotik hem antistaminik kullanmama rağmen öksürüğüm 1,5 - 2 ay kadar sürdü. Sen de bir an önce tamamen toparlanırsın umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neler neler kullandım bende ama geçiyor iki hafta sonra tekrar ediyor. Sanırım en önemlisi yakalanmamak. Teşekkür ederim.

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...