Temmuz 25, 2013

ÖZLEYEN VAR MI? :))

Haber vermeden gittiğim için takipçilerimden özür diliyorum. Haber verecek ve bir kaç otomatik yazı hazırlayıp öyle gidecektim ama hazırlıklarımı yetiştiremedim. 15 Temmuz'da tatile gittim, ancak dün dönebildim. Aslında otelden de yazacaktım ama eşimle internetten uzak durma kararı aldık. Hatta ben telefonumu da kapattım. Sadece deniz, kum, güneş, Ayşe Kulin, havuz, kaydırak, yemek ve gazete ile meşguldüm. Ayy!! bir de eşimin yaramaz mı yaramaz ama bir o kadar da sevimli yeğenleriyle meşguldüm. Çocuklar bir saniye olsun yalnız bırakmadılar beni. ''Nugi abla havuza, Nugi abla denize, Nugi abla yemeğe...''
Otelde çok fazla Rus olduğundan Rusça bir-iki kelime öğrendim. Bir ay kalsam sökerim Rusça'yı. Biraz Alman'da vardı. Yeğenlerim Ada ve Ege Rus çocuklar gibi sarışın olduklarından bütün yabancı uyruklu çocuklar peşimizdeydi. Bende arada kırık Almancam ve beden dili ile tercümanlık yaptım. Hiç biri de ingilizce bilmiyor ya da bilerek konuşmuyor. Biz de süper bir ortam yaratmışız. Adam Türkçe veya İngilizce bilmeden de rahatlıkla tatil yapabiliyor. Herkes onların dilini konuşuyor ne de olsa. ''Şezlong boş mu?'' diye sorduğunu tahmin ettiğim yaşlı rus teyze bana bunları rusça soruyor, bende inadına Türkçe olarak ''boş, boş'' diyorum. Ama kafa sallamadan, anlamasın, biraz çaba harcasın. :))
Bu arada eşim evlilik yıl dönümümüzde bana çok güzel bir sürpiz hazırlamış. O benim canım, her şeyim ya... Ben 12 Temmuz Cuma günü çalıştığımdan ve Ramazan olduğundan, evde bir şeyler yapacaktık. Eve geldiğimde kapıyı açmadı, anahtarla açıp girdiğimde ise mumlardan bir kalp ve salona kadar bir yol vardı. Salonda ise eşim bir adet gül ile beni bekliyordu. :)) Bana bir de not yazmıştı ki; bu bizim aramızda bir gelenektir. Ben ona, o bana hemen her gün küçük notlar yazarız. Sonrada ben bu notları mutfaktaki mantar panoma asarım ya da bazen buzdolabının üzerine. Zaman zaman da bunları okuruz. Bir de çok hoşuma giden, zarif, hatıralık bir kolye almış. Bu kadar romantik ve düşünceli olduğu için bir kez daha aşık oldum ona. Seni seviyorum Kocim:))

Hazırlıklarımı bitireyim gittiğimiz oteli tanıtacağım ve daha neler neler...:))
Bekleyin beni..

10 yorum:

  1. Ben özledim şahsen ama zaten görüşüceğiz gibi:) günle ilgili bugün geri döneceğim size. Ayrıca evlilik yıldönümünüzü bende kutlarım, çok mutlu olun caım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni ve Bedia'yı çok özledim. :)) İnşallah görüşeceğiz. Mekan seçimini sana bırakalım hatta ne dersin. En çok gezen, en çok bilen sensin :)))
      Çok teşekkür ediyorum iyi dileğin için, darısı başına canım:))

      Sil
  2. Nice senelere Nigulicim, romantik süpriz süper olmuş anı kalmış size. İlkler önemlidir ziraa.. Bu arada tatil postunu da okudum. Yazık yavruma kendini korucaksın diye biraz zor oldu sanırım ama sefasını sürceksin sonra. Kaç hafta kaldı tedavinin bitmesine?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında en rahat tatilim oldu çünkü güneş yanıklarından acı çekmedim ilk defa. Bir daha ki senelerde de böyle korunmayı düşünüyorum :DD
      Dört-beş hafta sonra tedavim bitiyor inşallah.:)))

      Sil
  3. e var tabii özleyen :) hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bende sizi özledim,günlerdir yazmadığım gibi okuyamadım da.. Ama 12 temmuzdan başlayıp her postu tek tek okuyacağım:)))

      Sil
  4. Hoş geldiiiin:) ben meraklanıp sordum bile ama malum yaz tatil ihtimali hep sklımın bir köşesindeydi. Güzel bir tatil olmuş anladığım kadarıyla. Tekrar hoşgeldin canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet canım sen sormuşsun... Tekrar hoşbuldum. Bende sizleri çok özlemişim. Sen Samsun'da mısın?

      Sil
    2. Evet Samsun'dayım. Geldim sonunda. Dinlene dinlene, hasret gidere gidere zaman geçiriyorum:)

      Sil
    3. Çok sevindim senin adına darısı başıma.:)) Niyetllenmiştim ama gidemedim, yaz bitmeden hafta sonu tatili gibi düşünüyorum.:))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...