Mayıs 29, 2013

ZORETANİN İLE ON ÜÇÜNCÜ HAFTA

Günler cumbur lop bir hızda geçip giderken, Zoretanin tedavimde on üçüncü haftaya geldim. Şu anda cildim çok iyi görünüyor, sanki porselen makyaj yapmış gibi oluyorum bazı günler, bu açıdan çok mutluyum. Sanırım tedavi sonunda fondoten, pudra masrafım olmayacak. :DD Dün olduğu gibi saçma bir olay başıma ilk defa geldi, genellikle çevremdekiler ilaçla ilgili iyi geri bildirimlerde bulunuyor. Arkadaşlarım da bendeki değişimin farkında, herkes güzelleştiğimi söylüyor. Yakında kainat güzelliğimi tescilleyeceğim :DDD
Aşağıda iki tane oradan buradan kırpılmış fotoğraflarım var. Ne yazıkki daha önceki fotoğraflarım çok az. Herhalde her kız gibi bende çirkin fotoğrafları yok ediyorum. İkinci fotoğrafta kendimi saçım boyanırken çekmiştim. O gün cildim aynen fotoğraftaki gibi görünüyordu. Lekesiz, sivilcesiz, pürüzsüz... Kesinlikle fotoğraflarda oynama yok.
Birinci fotoğrafta dikkat ederseniz cildim parlıyor ve kırmızı lekeler var. Hatta kenarda sivilceler de var ama fotoğraf kalitesiz, pek belli değil. Benim zaten kocaman sivilcelerim hiç olmadı, genelde orta boylarda çirkin mahluklardı. Daha çok siyah nokta, aşırı derecede yağlanma, kızarıklık vardı. Hele o kızarıklık beni öldürürdü. Herkes yüzümün kızarıklığını sorardı? Ben eğer sürekli bakım yapmasam sanırım sivilceden geçilmezdi.
 Şimdi ise gördüğünüz gibi cildimde hiç parlama yok, kızarıklık yok, burnumun yanları bordo renkte değil. Yüzümde ben çok fakat onlar bile çok görünmüyorlar. Çünkü kızarıklıklarla beraber tahriş olmuş görüntüsü gittiği için daha doğal görünüyorlar.
Gelelim bu haftanın yan etkilerine;
Ellerim düzeldi demiştim ya,ne yazık ki egzamalarım tekrardan hortladı. Ama artık geçeceğini bildiğimden endişelenmiyorum.
Kas ağrılarım var yine. Aşırı sportif faaliyetlerden kaçınıyorum ama pilates yapmaya devam. Pilates yanında yaptığım bazı egzersizleri bıraktım.
Çok susamaya başladım. Günde 3 lt su içiyorum. Biraz ağız kuruluğum var. Bende şeker hastalığı yok ama yarın yine de kontrol ettirmek istiyorum. Dönemsel birşey de olabilir.
Tırnaklarım eski formuna dönmeye başladı. Sürekli kırılıp, soyuluyorlardı. Şu anda iyi durumdalar, oje sürerek tekrar haşat edebilirim onları da...:)))
Dudaklar blistexle çok ferah. Blistex yoksa berbatlar.
Sinirlilik hali hiç yok. Bu ilacın yan etkilerinde intihara eğilim vs yazıyor, ben aksine pamuk gibi oldum. Sanki sinirlerim alındı. Hatta çok mutluyum.:)))
Bol bol süt, yoğurt ve ayran tüketiyorum. Su içiyorum ve güneş kremimi asla ihmal etmiyorum.
Kullanan herkese geçmiş olsun...:)))
P.S: Admin panpa fare hala ölmedi :)))

7 yorum:

  1. güzel gelişmeler bunlar adına sevindim nugicim ;) tütütüt maşallah de intihara meyilde neymiş beee :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tütütütü:DD kırk bin kere maşallah bana:))

      Sil
  2. Çile çektin ama bak ne güzel olmuş.
    Yumuşacık oluyor insanın cildi ilaçtan sonra, çok güzel bi his:)

    YanıtlaSil
  3. ALLAHIM O NE GÜZEL CİLT, SÜPERSİN NUGİ, BÖYLE DEVAM..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş inanamıyorum ben de boynum ve sırtımdaki sivilceler için kullanacağım değer mi acaba bu sıkıntıya diye düşünüyorum :(((

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş arkadaşım ben de ilaca başlayacağım boynumdaki sivilceler için ama süreç çok zorlu olmuş değer mi diye düşünüyorum :(((

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...