Mayıs 07, 2013

MAYIS AYI ''VANİLYA CLUB'' KUTUSU

Dün çok bereketli bir gündü, kargo yönünden. Hem sofra dergim geldi hem de vanilya kutum. Bakalım Vanilya Club Mayıs ayı kutusunda neler varmış...

 Kutunun içinden çıkan vanilya magazin çok iyi oluyor. Ürünlerle ilgili bir rehberdir kendisi.


 Bu ay ürün sayısı az geldi bana ama tatmin edici ürünler geldi.
La Casa De Los Aromas, bambu koku. Bana gül kokulu olanı geldi. Kapağını açıp içine bambu çubukları koyuyorsunuz. Sonra bütün ev kokuyor. Fakat ben gül kokusu sevmiyorum. Buram buram gül kokuyor ev ama dalında değilse gül kokusuna tahammül edemiyorum. Ancak başka bir kokusunu almak isterim. http://www.vanilyaclub.com/guzellik-kozmetik-markalari/38-la-casa-de-los-aromas.aspx burada var. 12 TL. Bence fiyatı uygun hemen vanilya kokulu olandan alacağım.
Fresh Look Drying Lotion, sivilce kurutucu losyon. Ben dün bizzat denedim. İlaç kullanıyorum ama yüzümde bir kaç sivilce var. Bende hali hazırda elime ürün gelmişken deneyeyim dedim. Fondoten renginde, sadece sivilcenin üzerine sürüyorsunuz, biraz yakıyor. Gerçekten sabaha kurumuştu sivilce. Kullanılabilir bir ürün. Ben tedavi gördüğüm için kardeşime vereceğim. 30 ml'si 50 TL.
Fresh Look Day Moisturizer SPF 30, güneşten koruyan renkli gündüz nemlendiricisi. Bu ürünü de bu sabah denedim. Fazla hoşuma gitmedi. Kolayca dağılmadı yüzümde. O yüzden büyük boyunu almayı düşünmüyorum. 100 ml'si 68 TL.
Britney Spears, Radiance parfüm. Hiç beğenmedim bu parfümün kokusunu. Almam fakat belki 15-16 yaşlarında olsaydım alabilirdim. Benim tarzıma ve yaşıma hitap eden bir koku değil. Belli belirsiz, uçuk bir koku.
LCN Tırnak Yağı, Tırnak ve tırnak etleri için nemlendirici ve bakım yağı. Tırnak etleri ile başı dertte olanlar için mükemmel bir ürün. Benim tırnak etlerim belirgin olmadığından pek kullanmıyorum. Fakat ihtiyaç halinde çok yararlı olacak bir ürün.
Alessandro Pedix Vitality Mask, Ayak maskesi. En kısa zamanda kıştan çıkan ayaklarıma bu maskeyi uygulayacağım. Çok harika bir deneyim olacağına eminim. Bir de ayak masajı yaptırsam ne güzel olur. 50 ml'si 32 TL, fiyatı da uygun. Alır kullanırım ben hergün.
Ofra Long Lasting Liquid Lipgloss, bu ürün çok rahat sürülüyor ve vanilya aromalı olduğundan kokusu çok güzel. Ben rengini ve dokusunu ise hiç beğenmedim. Renk aslında güzel ama dudakta duruşu çok kötü ve habire dişlerime bulaştı. Çok sıvı bir lipgloss. Beğenmedim.
Edit: Ya ben rujun hakkını yemişim resmen. Tekrar denedim ve dikkatlice az sürdüm. Hemen kurudu. Mat bir görünümü var ve dudaklarınızın nemini koruyor. Rengini hiç sevmedim ama değişik rengini almayı düşünüyorum. Ayrıca çok kalıcı, bir lip gloss için çok fazla kalıcı hemde.
Ve son ürün Nashi Argan Yağı. Kokusu, dokusu mükemmel. Dün banyodan sonra hemen denedim. Saçlarım şu anda da parlıyor. Ben zaten argan yağlı ürünlere bayılıyorum. 100 ml'si 88 TL. Üründen bir damla benim saçıma yetiyor, tarakla dağıtıyorum. Memnun kaldım.

4 yorum:

  1. nugicim baktımda bu vanilya cluba bana bi pahalı geldi sankim:) ama heyecanlı bir olay kutunun içinden ne çıkıcak felan..:)

    YanıtlaSil
  2. Bence fiyatı makul çünkü bazen tam boy ürünler oluyor kutunun içinde oldukça avantajlı yani. Bir de tam boy ürün satın alıp sonra beğenmemektense bu tarz bir deneme paketi bana mantıklı geliyor. Üzerine ne çıkacak heyecanı bambaşka. Kendime hediye gibi:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm ben hepsi küçük küçük numuneler sanmıştım. Tamam o zaman izin veriyorum alabilirsin:)

      Sil
    2. Allah razı olsun bacım, çok sağ ol.:DDDD

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...