Mayıs 07, 2013

SOFRA DERGİSİ MAYIS SAYISI

 Sofra dergisinin bu ayki sayısında çilek, çilek ve çilek var.:)) Çilek dışında taze otlarla yapılan tarifler, dil ve pisi balığı, Denizli yemekleri ve hıdrellez var. Bu ayki sayıyı tarif çeşitliliği yönünden biraz zayıf buldum. Artık bir silkelenin ve kendinize gelin Sofra dergisi ekibi. Kaç aydır bir durgunluk var anlayamadım.
 Yukarıdaki fotoğrafta çilek ve kağıt helva ile yapılan kolay bir pastacık var. Tarifi çok kolay deneyince paylaşmayı düşünüyorum. Ayrıca aşağıdaki fotoğrafta ise benim en favori yemeklerimden yufkalı köfte var.
Balıklarla ilgili kısım çok mükemmel olmuş. Hem dil balığını hem de pisi balığını çok severim. Babamın da yaptığı bir tarif olan beşamel soslu dil balığının tarifini vermişler. Bende en kısa zamanda yapacağım.
Üç adette enginarlı tarif var. Zaten yapmayı bilsem de zeytinyağlı enginar yaptım, buradaki tariften. Bir dahaki postta o var. Bence bu ayın dergisi alınmaz. Hatta kendilerini düzeltmezlerse üyelik biter bitmez bırakabilirim sofra dergisini. Dört yıllık geçmişimiz var ama acımam yani. :))

2 yorum:

  1. Bloglarda da öyle çilek, çilek, çilek :)

    Bana yaptığın yorumu gördüm şimdi, ben de Akçaabat'lıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo hemşehrim. Çok sevindim.Ben tabii anne tarafından Akçaabatlıyım. Ayrıca blogunu çok beğendim. :)))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...