Nisan 18, 2013

ZORETANİN İLE YEDİNCİ HAFTA

Zoretanin maceramın yedinci haftasını da bitirmiş bulunuyorum. Haftaya iki ay olacak. Herhalde 3 ay daha kullanacağım ve sonrasında bebek cildimle kainat güzelliğimi tescilleyeceğim. :)))))
Bu hafta dudak kuruluğunun yanında yalnızca sırt ağrım vardı. Biraz da burun içi kuruluğu ama çok önemli değil.
Dudaklarım çok kurudu. Soyuluyor ve ben yolmadan duramıyorum. Bu yüzden her gün kanıyorlar. Blistex siparişi verdim. Bugün elime geçecek, bakalım o iyi gelecek mi dudaklarıma.
Burun içi kuruluğu yüzünden burnum sürekli hastaymışım gibi akıyor. Hatta ben hastayken burnum akmaz, ben zorlarım birazcık. Şimdi su gibi şıpır şıpır damlıyor. Ama fazla değil, iyiyim bu aralar.
Bu hafta beni en çok zorlayan yan etki ise sırt ağrısı oldu. Ağrılarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Sırt ve bel ağrılarım herkesin başına gelen kas tutulması ya da fıtık ağrısı gibi değil. Ben kas tutulmasına çok yakalanan biri olduğumdan ikisini çok rahat ayırt edebiliyorum. O tarz ağrılarda hareket kısıtlaması oluyor, yürümekte bile zorlanıyorsunuz. Benim yan etki olarak çektiğim ağrılarsa daha çok yorgunluk hissi gibi. Yaşlıymışım gibi. Hareket ediyorum hiç problem yok ama güçsüzüm gibi. Bir de anlatabilsem... :))) Bir de bu ağrılar her zaman olmuyor, mesela şu anda çok enerjiğim. Cumartesi günü çok ağır geçti fakat dün ve bugün hiç bir problem yok sırtımda.
Göz kuruluğu, ellerde kuruma, yüzümde soyulma var. Bu haftayı bu yönlerden de hafif atlattım.Sanırım ilaca iyice alıştım.
Bu ilacı kullanıyorsanız eğer lütfen bol su için ve fazla yağlı yiyecekler tüketmeyin. Arada içli köfte vs :)) yesem de genel olarak dikkat ediyorum. Su içtikçe kuruluk hissi azalıyor. Spor da yapmam lazım ama bu aralar biraz saldım. Toparlanmam lazım. Yaz geliyor, eltim yağları aldırmış, burnunu yaptırmış, göğüsleri büyütmüş, ben estetik ameliyat yaptıracak kadar umutsuz değilim şu anda ama yinede bu göbekle denize falan girmem. :))) Acil zayıflama toplantısı yapıyorum vücudumla. Görüşürüz, herkese geçmiş olsun...

11 yorum:

  1. Blistex siparişi vermene çok sevindim. Emin ol faydasını göreceksin çok ama çok etkili. Kullandıktan sonra yorumlarını merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. sen önerirsin de ben kullanmazmıyım sayın gülchine :)))) çok ama çok teşekkür ederim. sana güveniyorum. bu akşam elime geçecek haftaya yazımda yorum yaparım mutlaka :)))

    YanıtlaSil
  3. Merehaba bende ziraat mühendisi adayıyım 21 yaşındayım benim de zorateninle 14.günüm :) burdan devamle yazarsanız bu ilaçla ilgili yaşadıklarınızı çok sevinirim meslekle alakalı şeylerinizide :))):)

    YanıtlaSil
  4. merhaba hoşgeldin meslektaşım :)))
    Tedavi sürecimin sonuna kadar zoretanin tecrübelerimi paylaşacağım. Hayatımın sonuna kadar da blog yazmaya devam edeceğim inşallah. Mesleki tecrübelerimi de paylaşmaya çalışacağım.:)))

    YanıtlaSil
  5. Çok mutlu olurum :) yazılarınızı okuyunca sizi çok yakın bir arkadaşım ablam gibi hissetim çok samimisiniz :) Ankarada yaşıyosunuz,Bende Ankara üniversitesinde Ziraat fakültesinde okuyorum umarım bigün tanışma fırsatımız oluur :):)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim, umarım tanışırız.;)))

    YanıtlaSil
  7. terracota pudra kullanabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  8. Bu dudak kremini nereden temin edebilirim ?

    YanıtlaSil
  9. Merhaba. Bisey sormal istiyorum. Bende kullanmaya basladim ilaci. Ucuncu ayin iversi deyim. Ilk iki ay 10 mg devam ettik. Ucuncu ay 20 mg cikardik. Suan ellerim o kadar kuru ki soyulup yara oluyor resmen. :( cok kötü görünüyorlar pul pul tamami. Normal mi yoksa gün asırı kullanicam. :(

    YanıtlaSil
  10. Merhaba. Bisey sormal istiyorum. Bende kullanmaya basladim ilaci. Ucuncu ayin iversi deyim. Ilk iki ay 10 mg devam ettik. Ucuncu ay 20 mg cikardik. Suan ellerim o kadar kuru ki soyulup yara oluyor resmen. :( cok kötü görünüyorlar pul pul tamami. Normal mi yoksa gün asırı kullanicam. :(

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...