Şubat 28, 2013

YASAKLAR

Ayyy bunlar yasak mı şimdi bana...

Efendim, kulladığım ilacın yan etkilerini çoğalttığı için doktor tarafından bana yasaklanmış şeyler var. Benim kolestrolde yüksek olduğundan iyice dikkat etmem lazım. Hal böyle olunca eşimle beraber hazırladığımız bana göre oldukça çılgın bir akşam yemeğinin fotoğraflarını son kez paylaşayım istedim.
Bu kırmızı meze annemin el emeğidir. Sanırım bunu ve sofradaki yeşil şeyi (pazı kavurması) hala yiyebilirim.
Alkol, yağ, çikolata, bisküvi, CİPS :(( , kuruyemiş yasaktır.
Esasında ben her zaman sağlıklı beslenen biri oldum. Örneğin her sabah kahvaltı, sonrasında bir meyve ile ara öğün yerim. Zaten bende hipoglisemi olduğundan asla aç kalamam. Her zamanda zayıf olmuşumdur. Genellikle 50 kg'dan fazla gelmem. Fakat hayatımdaki geçiş dönemlerimde çok kilo alır, sonra onları veririm. Mesela nasıl?
Mesela en bariz örneğini üniversiteye girdiğim sene yaşamıştım. Babam yurtta kalmamı istemedi. Kızının ne kadar psikopat olduğu bildiğinden yurtta kalacak oda arkadaşlarıma ve aslında tüm yurttaki kızlara acıdı. :))) Akrabaların tümü aynı şehirde olunca, Teyzem'in yanına yerleştirildim. Teyzemlere eziyet olacağıma onlar bana eziyet oldu. İnsan teyzesinin evinde rahat edemez mi? Vallahi edemez. Özellikle teyzenizin çok değişik bir oğlu varsa... Neyse o zamanlar sabah okulda kahvaltı, öğle yemeği fasıllarını fast food ile mecburen geçirdikten sonra saat 4 gibi çok aç olarak eve gelirdim. Ama teyzem akşam yemeği için kuzenimi beklememiz gerektiğini söylerdi. Bu yüzden saat sekize kadar aç kalırdım. Sonrasında hapur hupur saldırırdım yemeklere. Teyzemde sağolsun muhteşem yemek yapar. Brüksel lahanasına bile parça et koyarak, kavurma havasına sokar sebzeyi. Böyle derken ben 48 kilodan 60 kiloya çıktım. Yürürken göbeğimin üstüne düşecek gibi oluyordum. Sonrasında babaya yalvarılıp ayrı eve çıkıldı. Ben o yaz hiç bir şey yapmadan 48 kiloya düştüm tekrar. İkinci sene okula gittiğimde kimse hatırlamadı beni :DDD
Şimdi de evlenince, içimdeki Türk kadını uyandı, saldıkça saldım. Eskiden Fransız havam vardı, ne güzel kızdım. İran'lı arkadaşım Negar egomu süper şişirmişti bir keresinde. Kendime bayılıyordum falan :))) Evlendikten 6 ay sonra uyandım, aynaya baktığımda domestik bir abla bana bakıyordu. Bildiğin yaşlı, çirkin biri. Ay sen kimsin dedim ama öyle bir içime işlemiş ki bir türlü o yeme sevdasından kurtulamadım. Salı günü doktordan geldikten sonra bununla baş edebilirsin Nugi dedim. Yaparsın sen... Hadi bir küçücük odun darbesi ne olacak? En sonunda dün odunu kafaya vura vura öldürdüm o kadını. İçimdeki Fransız kadını bu aşamada bir tohuma dönüştüğü için, filizlenip büyüyene dek kurbağa gibi gezeceğim bir süre. Olsun buna da şükür. 2 kg vermişim şimdiden, 56 kg oldum.Güzel günler seni bekliyor Nugi vazgeçme. Eşinin baştan çıkarmalarına aldanma. Öldü o kadın öldü...

3 yorum:

  1. ayneı benim gibi,,,
    ama bu haftadan dıetı başlayacağım..

    nevroze kadar bi 5 kilo varsam :D

    bu arada bu güzel yemeklerden banada

    YanıtlaSil
  2. elbette tatlım, siz en iyisi bir gün bana yemeğe gelin eşinle, yakında seninde yapabileceğin bir börek tarifi vermeyi düşünüyorum. sen iyi oku yaparsın kesin :))) önceden yaptığın mücver gibi harika olur hemde. Ama ben hiç birini yemeyeceğim o ayrı:)))

    YanıtlaSil
  3. Arkadaş sen ne kadar kötü bi insansın ya :D
    Yasaklar diye başlık atılıpta ilk resme patates kızartması konduğu nerde görülmüş :D
    Lanet olsun, şiiet

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...