Ekim 20, 2014

SÜRPRİZ!!!

Hayat bana üç ay önce bir sürpriz yaptı. Belki de hayatımda beni mutlu edebilecek en büyük sürpriz bu oldu diyebilirim. Beni tanıyanların aklından ne geçtiğini tahmin edebiliyorum. Evet doğru! Ben hamileyim.
Alışana kadar yazmak istememekten ziyade yazamadım. Şu anda 14 haftalık hamileyim. Hamileliğimin ilk üç ayı benim için biraz zor oldu. Bebekle ilgili bir sıkıntı yoktu fakat benim düzenli vücudum alışana kadar epey zorlandım. Sanırım kendimi beyin olarak hazırlamamış olmamın da bu konuda etkisi büyük. Eğer böyle bir şeyi bekliyor olsaydım alışmak daha kolay olurdu. :) Ben her zaman bebek konusunun sürpriz olmasını isterdim, Allah yine gönlüme göre verdi. Sürpriz olmasaydı ben bu olayı her ay başka bir bahane bularak ertelerdim eminim. Yalnız bir kere korunmazsak ne olur demeyin tamam mı? İşte bu olur...:)

Yukarıda gördüğünüz bebeğimin 11 haftalık ultrason fotoğrafı. Annesine çekmiş olmalı ki kolları başının altında keyif çatıyor, kerata...:D Doktor muhtemelen erkek olacağını söyledi. Bir daha ki hafta daha kesin bir şey söyler sanırım. Şimdilik her şey yolunda çok şükür. Hamilelik maceralarımı ilerleyen günlerde anlatacağım. Bekleyin beni. Ve lütfen kocaman bir maşallah alayım bebeğime.
Allah kimseye aratmasın ve her isteyene istediği zaman nasip etsin inşallah...:)))

6 yorum:

  1. ya onceki yorum geldi mo bilmoyorum telden anlamiyorum yazarken..pelintozu ben :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim hayırlı olsun çok sevindim:)))
    İnşallah herşey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
    Benim de bu aralar niyetim var sanki :)

    YanıtlaSil
  3. nugiiiiiiiii çok ama çok sevindim:) böyle bildiğin çok mutlu oldum:) ya en yakın zamanda görüşelim. öpüyorum çok:)

    YanıtlaSil
  4. Pipisini gördüm pipisini gördümmm ! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emin ol o pipisi değil...:D çünkü o zaman daha ortada pipi yoktu..:D

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...