Nisan 27, 2014

YENİ AŞKIM ''JOURNEY''

 Dün Cepa'da sinemaya girmeden önce Journey'e bir uğrayayım dedim. Aslında genelde journey'de sıkılırım çünkü istediğim hiç bir şey bana olmaz. Bu seferse her şeyin olası varmış. ;)
Önce yukarıda gördüğünüz bluzu beğendim. Onu denemek için elime aldığımda yanımda çok tatlı bir satış elemanı belirdi ve bana büyü yaptı. :)) Sonra ne verdiyse denedim. Allahım hepsi mi güzel olur? Bu bana reva mı?...:)) Mağazaya girerken vitrinde bir pantolon beğenmiştim. Beyaz ve alt kısımlarında desenler var. Aman Tanrım o nasıl bir güzelliktir, bana da yakıştı ama düşümdüm ben bu pantolonu nerede giyebilirim. Beyaz olması sebebiyle bütün varınız yoğunuz meydanda, neredeyse bacağımdaki ayva tüyleri bile görünüyor. İçine tayt giymek de bana göre değil. Bu yüzden o pantolonla severek ayrıldık. :))) Ama açık renge taktığımdan dolayı aşağıda gördüğünüz iki pantolonu aldım.
Biri dar ve diğeri de İspanyol paça ve şaşırtıcı şekilde ikisi de 34 beden. Demek ki spor ve diyet bir mucize yaratıyor.:)))


O kadar pantolon ve bluza bir de ceket beğeneyim dedim. Ve yukarıda gördüğünüz şal yaka cekette karar kıldım. Bu arada bluz 49 TL, dar paça pantolon 119 TL, İspanyol paça olan 149 TL ve ceket 189 TL... Hepsine toplamda 75 TL indirim yapıldı. Gözümün kaldığı beyaz pantolon da 119 TL idi. Ah ah ne güzeldi...
Şimdi ben bu cicilerle aşk yaşıyorum, darısı başınıza....:))
Keyifli pazarlar...:)

2 yorum:

  1. bluz süper!!!!! :)

    34 beden mi?! yok yeaa hiç de bile kıskanmadım! seni gıcık zayıf insan!!!! :)

    YanıtlaSil
  2. :) bende seni hiç kıskanmıyorum, yakışıklı bir oğlum olmasa da...;))))

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...