Şubat 27, 2014

BUGÜN PİLATES VAR :)))

Kendime doğum günü hediyesi olarak spor salonu üyeliği aldım. Ben Ankamall'a çok yakın oturuyorum. Ankamall'da Macfit açılınca ve çok da ucuz olunca fırsat bu fırsat hemen alayım dedim. Kurucu üyelere yıllık üyelikte 48 TL idi ama ben onu kaçırdığım için 60 TL'dan gidiyorum. Aylık üyelik ise 72 TL. Yani bence sudan ucuz. Spor benim için yaşamsal bir ihtiyaç. Daha önce spor yapıp bıraktığım için kolesterolüm artmıştı. Kolesterolüm artmasın diye mutlaka spor yapmalıyım yani.
Evde koşu bandım, pilates topum, lastiğim vs var. Hatta sırf hareket edeyim diye eşim bana X Box almıştı. Ama ben eve gelince ancak tembellik yapıyorum. Spor salonuna para verince mecbur kalıyorum gitmeye. Ayrıca grup halinde spor yapmaktan çok keyif alıyorum. Kendi başıma asla yapmayacağım şeyleri grupla yapabiliyorum.
Spor salonunun üyelik fiyatı 60 TL olunca tüm Ankara oraya gelmiş. Bu sebepten özellikle akşamları çok kalabalık oluyor. Ama bir şekilde yapıyorum sporumu. En sevdiğim grup aktivitesi ise cycling ve pilates. Bu akşam da pilates var. Karnını çek 1,3,5, bacağını uzat 1,3,5, kalçanı sık 1,3,5 nidaları eşliğinde süper bir olay beni bekliyor.:))))
Düşünenler varsa hala ne düşünüyorsunuz hemen gidin üye olun diyorum. Ayrıca bir Davut hoca var ki! Kesinlikle kişisel eğitmen olarak ondan ders almalı. Hem kibar, hem hoşsohbet. Çok yardımsever bir insan. Ayrıca kitap okumayı çok sevdiği için bana da bir çok kitap önerdi. Bir taşla iki kuş vurmuş oldum. :)))

İncelemek isterseniz diye linkini aşağıda vereceğim.

Spor yapmak lazım mutlaka. Vücudumuz Allah'ın bize emaneti unutmayın. Ona iyi bakmaksa gerektiği kadar yemek ve spor yapmaktan geçiyor. :)))

10 yorum:

  1. Ben de günlerce üye olayım üye olayım diye dolanıp durdum hala da olamadım :) bir gün evet bir gün ben de oraya üye olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir gün deme, en azından bu hafta de...Birlikte spor yaparız hem güzel olmaz mı?

      Sil
    2. hem de çok güzel olur ama bu hafta diyemiyorum işte :(

      Sil
  2. valla yakın olsam sana eşlik etmeyi çok isterdim :( ama maaleseffff tadını çıkar beybi :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel olurdu ya...:))) ne yapalım artık kısmet beybi

      Sil
  3. Güzeeel, güzeeel, efferim, sonunda benim gibi spor yolunu seçtin sende :) Zoratenin kullanmaktansa spor yapmak daha iyidir, spor vücuttaki tüm kötü şeyleri, sarkozileri falan söküp atar vücuttan :) Ayrıca fiyatta iyiymiş hani :)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada mimimde senden bahsettim, bir ara bakarsın :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben de bugun inceledim de macfite kaydolmayi dusunuyorum. Yalniz anlayamadim tam olarak. Yani ben simdi aylik veya yillik yazildim diyelim. Sinirsiz gidebiliyor muyum? Bir de kosu bandinda kosup bisiklette pedal cevirip vs bitiriyor muyum sporu? Yani o dediginiz cycling pilates derslerine de girebiliyor muyum? Nasil oluyor biraz bahsedebilirseniz sevinirim :) tesekkurler simdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ister aylık ister yıllık üye olun sınırsız gidebiliyorsunuz. Size verilen kapı şifresiyle kapıdan geçiyor sonra isterseniz saatlerce içeride kalabiliyorsunuz. sadece girip çıkma yapamıyorsunuz. Diyelim saat 10 da girdiniz birkaç saat geçmeden tekrar giremiyorsunuz. Şifreyi birden fazla kişi kullanamasın diye yapmışlar. Bu arada istediğin aletle çalışabilirsiniz bir sınırlama yok. Cycling dersinden sonra pilates dersine de girebilirsiniz. Ekstra ücretli dersler dışında bütün dersler de sınırsız. Zaten içeri girdikten sonra sizi kontrol eden bir insan yok. İçeri girerken de kimse kontrol etmiyor. Bence güzel bir klüp doğumdan sonra devam edeceğim.:)

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...