Ekim 08, 2013

KİLO VERDİM #2

Ne yaptım bilmiyorum ama evlendikten hemen sonra aldığım 10 kiloyu evliliğin üzerinden bir sene 4 ay geçmesi sonrasında tamamen verdim. Yukarıda gördüğünüz sayıdan bile az şimdi kilom. Şu anda tam elli kiloyum. Aslında evlenmeden önce 48 kiloydum ama şimdi o kiloya dönmeyi düşünmüyorum. Şimdi platesi  düzenli yaparak daha fit olmak istiyorum. Sanırım proje ofisinde çalışırken bir ay boyunca her sabah 2,5 km yürümem sonucunda hızlıca kilo verdim.
Kilo aldığım için hiçbir pantolonum olmuyordu ve bende zayıflayana kadar almamakta inat etmiştim. Geçen gün maviden amber isimli bir kot aldım ve normalde 26 beden kot giymeme rağmen bu 24 beden. Sanırım kalıbı biraz büyük. Yine de çok motive edici:)))))

 Bugün üç pantolon daha aldım. Biri 34 beden, biri bedeni olmadığı için 36 ama aslında 34 bedeni de olurdu. Tekrar kendi bedenimde olmak ne güzel. Ayrıca çok da fit haldeyim. Önceden zayıfken bile pantolonları denerken, yeni kumaş olduğundan belimi sıkardı. Şimdi pantolonu sanki az önce çıkarmışım gibi hissediyorum. Yürümek benim bedenimde gerçekten mucize yaratıyor. Hafta sonları kursa giderken de hep yürüyorum.




Fırsat buldukça yürümeyin, yürümek için fırsat yaratın. Yemekle ilgili hiç bir kesinti de yapmadım bu arada.:)))) 

12 yorum:

  1. maşallah tütütütü :) azmine hayranım nugi yaaahu azıcıkda bize ver ;)

    YanıtlaSil
  2. Ayyyyyyy gıcıkmısın nesin kızım, sinir oldum sana. Ben de 5 gün diyet 6 gün yeme içme olarak geçiriyorum günlerimi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, sürekli sporun içinde olmuş olan biri olarak diyebilirim ki, sporsuz diyet bi hiç. Hele birde sporla diyeti aynı anca yaparsan varya, Ufff çok deli olur :) Test edildi onaylandı :D AdminPanpa güvencesi ^^

      Sil
  3. süper yaa!!! :)) ben nası vercem yaaa?!

    heveslendim resmen hee pantalonları görünce :) biliyo musun nugi düğme ilikleyip fermuar çekmeyi özledim resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğumdan tam bir yıl sonra eskisinden daha zayıf olacağına her iddiasına varım:)))

      Sil
  4. Zoratenin'in yan etkileri olmasın :DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir mi acaba, eğer öyleyse kadınlardan zoretanini saklayın. :))))

      Sil
    2. :D yok yaw makarasındayım işin, azmedersen verirsin tabi. Benim kankam 128 kiloydu, ben spora giderken adama gez verdim, artık nasıl gaz verdiysem benle spora bi başladı 6 ayda 78 kiloya düştü :D Hani tabiri caizse, ki caiz değil, bi insan zıçmış kadar oldu :DDD Sende metabolizmanı böyle hızlandırırsan doğal olarak yediklerinide daha kolay yakacaksın, böylece vücudun "dur lan şu yanmayanları da yağa çevirip basellere yollayayımda ziyan olmasın" demesine gerek kalmayacak :)

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...