Eylül 01, 2013

THE WOLVERİNE

Geçen hafta Ankamall'da gezerken eşimle, sinemaya gidelim istedik. Cine maximum'un 90 TL'ye 10 bilet, 10 mısır kampanyasından alacaktık. Sonra bu kampanyanın 15 Eylül'de bittiğini, daha kötüsü ise sadece Ankamall'daki cinemaximum'da geçerli olduğunu öğrendik. Bu yüzden almaktan vazgeçtik.  Sonra "The Wolverine" filminin haftanın filmi olarak, beş lira olduğunu öğrendik. Bir anda sinemada bulduk kendimizi. Zaten ben bu filmin diğer serilerini de zevkle izledim. Bu adamı da seviyorum.
Bu filmde eski bir arkadaşı Wolverine'den son ricası olarak Japonya'ya gelip kendisini görmesini istiyor. Wolverine gittiğinde ise ona ölümsüzlüğünden kurtulma seçeneğini sunuyor. Fakat Wolverine kabul etmeden fotoğrafta gördüğünüz yılan doktor ondan ölümsüzlüğünü bir şekilde alıyor. Sonra başka bir düşmanla dövüşler, dövüşler...;)) Aman pek güzeldi. Siz de seversiniz diye düşünüyorum. Ben beğendim...;)))

7 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum bu tarz filmleri bunu da çok severek izledim.yıldırım hırsızı percy gibi bi adı olan film var vizyonda, tam adını hatırlayamadım şu an:) teenage filmi tarzı harry potter gibi filan ama iyi film tavsiye ederim :))

    YanıtlaSil
  2. ;)) percy'nin ilk filmini izlemiştik. Bu gelen ikinci film ama bir türlü gidemedik. Yakında gideriz umarım.

    YanıtlaSil
  3. nugi aynı gün sanırım aynı saat izledik hemde aynı salonda :D gülçin bana söyledi ama artık çok geçti ankamall den çıkmıştık :) güzeldi bende sevdim;) seri seklinde izledik tabi bizde filmi vursun kırsın yıksın bide olmayacak güçleri olsun fantastik olsun bizi bizden alsın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinle buluştuğumuz PAzar gününden önceki Cuma günüydü değil mi? :DD Vay be ben nasıl görmedim seni..Sinema bileti beş lira olmasına rağmen salonda boştu üstelik. Ama film güzeldi.:))

      Sil
    2. kampanyanın ılk gunuydu ondan ;)bostu sanırım bırde artık vızyondan kalkmaya yakınken kamp oluyor ızleyenler tekrar gıtmez tabıkısıde;) en arkadaydım ben ondan görmemıssındır

      Sil
    3. Bende senin üç sıra önündeymişim demek ki. Zaten Gulchine bana Bedia'da sinemada demişti ama yeri söylememişti. Neyse canım. bu arad senin otomatik yelpazeni aldım, ilk buluşmamızda veririm.:)))

      Sil
    4. zahmet etmeseydin kuzum grekte yoktu :*
      evet banada senı soyledı ama o an baska kafalardaydım :D

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...