Eylül 30, 2013

MİNİ, LUSH ALIŞVERİŞİ

İlk Lush alışverişim vatana millete hayırlı olsun. Ya hem Tıbbi ve aromatik bitkilerde doktora yapıyorum hem de bu tip ürünler kullanmıyorum. Olmadı Nugi, bizimle değilsin!!! :) Ya uzun zamandır Lush markasını takip ediyorum ama gidip almak için uygun zamanım olmadı. İnternetten de alışveriş yapmak istemedim. Hiç bilmediğim bir ürünü de görmeden, dokunmadan almak olmaz ki. Ankara'da neden sadece 365 Avm ve Gordion Avm'de Lush mağazası var. Yani benim evime çok yakın olan Ankamall Avm'de gayet nezih, hatta oldukça pahalı ürünlerde satılıyor. Hem Lush ürünleri oldukça da ucuz. Mesela Lush mağazası Ankamall Avm'de açılsa ben her gün giderim ki, vallahi billahi... Allahım ne olur yakınımda bir yerlere Lush mağazası açılsın, dinimiz amin. :)))) Neyse iyi ki kızlar varda onlarla gittik 365 Avm'ye yoksa nasıl gideyim ben. Kendi kendime aval aval dolaşsam saçma olur yani. Neyse haberiniz olsun ilk elden haber aldık, çok yakında yeni bir blogger etkinliği olacakmış Lush mağazasında. Ben katılmayı çok isterim.
Gelelim benim alışverişime. Zoretanin tedavisinden sonra bütün peeling ürünlerimi maskelerimi kardeşime bağışlamıştım. Kendime güzel bir peeling ve tonik istiyordum ama doğal ürünler olsun diye bekledim. Lush mağazasına girince hemen buldum istediklerimi.
Çay ağacı suyundan yapılmış bir tonik aldım. Bu tonik, yağlı, siyah noktaları olan ciltler için idealmiş. Benim artık öyle bir cildim yok ama yinede gözenekleri sıkılaştırmak için bu tonik daha iyi bir tercih. Bitkisel olduğu için yüzümde hassasiyet yapmıyor. Hatta hasta olduğum için kokusunu alamıyorum, kokusunu alsam mükemmel olacak. Çünkü yüzüme püskürttükten sonra öyle muhteşem şeyler hissediyorum ki tarifi mümkün değil. Aşk yaşıyorum resmen.
Peeling olarak da Angels on Bare Skin aldım. İçinde badem, lavanta ve gül özü var. Sanki peeling yapmıyor böyle tüyler dolaşıyor gibi cildinizde. Nasıl güzel bir koku, nasıl güzel bir his anlatamam. Kendimi şımartıyorum:)))
Bu gördüğünüz karışımdan çok ufak yani bir çimdik kadar koparıp, elinizde su ile açtıktan sonra kullanmaya başlıyorsunuz. Kesinlikle deneyin, almazsanız bile bir Lush mağazasına gidip bu ürünü denemelisiniz. Yüzdeki kızarıklığı da alıyor.
Bu güzel sarı poşette de şampuan ve saç kremi testerları var ama henüz deneyemedim. En kısa sürede deneyeceğim.

Poşetin üzerinde yazanlara dikkat! Hem doğal ürünler satıp hem de çevreye duyarlı bir mağaza. Açıkcası Türkiye'den böyle büyük bir girişim beklerdim. Çünkü biz doğal ürünlerin cennetiyiz. Fakat bu bilinç bizde yeni yeni gelişiyor.

Fiyatı çok pahalı olur doğal ürünlerin değil mi? Hiç de değil! Bakın bence gayet hesaplıydı. Peeling her gün kullansan 4-5 aydan fazla gider. Tonik belki ancak 2 ay kullanılır ama yinede çok uygun fiyatlılar. Kesinlikle tavsiye ederim. Almasanız bile orada deneyip bu güzelliğin tadına varın.
Şımartın kendinizi...:)))

4 yorum:

  1. Türk markalarda var ama lush kadar ilerletemedler daha cıcım :* more than soap var doa var yok degıl yanı ama lush kendını kanıtlamıs bır marka bnde peelıng ve maske dusunuyorum yakınlara alıcıgım sen dene yaz bakalım fıkır ver :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk markalar varda, lush aynı zamanda çevreye de çok duyarlı. hepsi bir arada yok bizde. buna üzülüyorum ama zamanla gelişecektir tabii...

      Sil
    2. bu kadar acımasız olamıcıgım :) son zamanlarda more than soap dan ıkı ürün kullandım sabun ve dus jelı gercekten cok ıyıler ve hayvansal maddede sut ve bal dısında kullanmıyorlar cevreyede duyarlılar falan lush kadar degıl ama yerlı uretıcı korumak ve teşvik etmek bız bloggerların gorevı dıye dusunuyorum tabı kı lush urunlerıde kullanıp sevıyoruz ama sls paraben içeriklerini az da olsa bazı urunlerınde kullanıyorlar ama doğaya zarar vermeyen kaplar kullanıyorlar ben her türlü geri dönüşümü zaten sağlıyorum çöpe atmıyorum doğada çözünmeyen malzeme elimde oluncad a yenıden kullanıma uygun hale getırılıyor yani lush tamam iyi güzel ama yerel üreticilerde bu konuda ilerlemeye başladı çünkü sektör doğala hayvan üzerinde test yapılmayana iyi içeriğe doğru hızla gidiyor. daha bılmedıgım markalarda vardır muhakkak. çok uzattım öperim kuzum :*

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...