Ağustos 31, 2013

OYUNCAK:))

 D&R'da gezerken bu oyuncaklara rastlayınca hemen fotoğrafını çekmek istedim. Bu gördükleriniz bez bebek. Gördüğünüz gibi renksizler. Kutunun içinden bebeğin yanında boya da çıkıyor. Çocuğunuz bebekleri kendi zevkine göre boyuyor. Çocuğum olsa kesinlikle bu oyuncaklardan alırım. Hem de ikişer adet. Biri kendime biri de çocuğuma:))
 
Şirinler filminin ikincisi gösterime girdi. Bende en kısa zamanda izlerim. İlk filmde uyuya kalmıştım.:))) ikincisin de dayanacağım. Oyuncaklarını da almak istiyorum. Ne şekerler değil mi?

5 yorum:

  1. sevmiyorum şirinleriiiiiiiiii :) küçükkende sevmezdim bilir misiniz bilmem monçiçiler vardı onlara bayılırdım :D
    bebek boyamak mantıklı azıcık çalışsınlar oyle armut piş agzıma dus olmasın keyflı olur ;) al kenara koy cıcım evlısın sonucta ıns bırgun o da olur ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. monçiçi ne ya? :DD isimler komikmiş.:DDD Ben çocuk hiç düşünmüyorum var ya. Çok korkutucu.:))

      Sil
    2. kaçınılmazı bır gun yasayacaksın evvel Allah'ın ıznıyle :)
      senın yasın yetmedı demekk kı :P 90ların başlarında yayınlanıyordu yanlıs hatırlamıyorsam maymuncukvarı karakterler kocaman bır agacta yasarlardı

      Sil
    3. doksan yılında ben dört yaşındaydım. üç yaşımdan itibaren her şeyi hatırlarım ama demekki onu kaçırmışım:D isim çok komikmiş ama monçiçi:DDD

      Sil
    4. aaaa:DD google amcaya sordum. Kendilerini görünce hatırladım. ay onların adı monçiçimiymiş ya:DDD hahahahaha...:DDDd

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...