Temmuz 10, 2013

A CİTY OUTLET CENTER KOTON ALIŞVERİŞİM









Dün akşam iftardan sonra A City'e gittik eşimle, çünkü Kemal Tanca'dan aldığım ayakkabıyı geri vermem gerekiyordu. Koton'un yanından geçerken vitrindeki kıyafetlerin bana seslenişlerini duymazdan gelemedim ve içeri girdim. Bu arada A City zaten çok kalabalık bir avm değil fakat dün iftardan sonra in cin top oynuyordu. Mağazayı kapatmış gibi oldum. Oh gönlümce gezdim. Ama yalnızca dört parça bir şey alabildim.
İlk fotoğrafta gördüğünüz bluzu çok beğenmedim ama eşim sevdi. Bu yüzden aldım. Pamuklu kumaş olması iyi. Tiril tiril bir şey.
İkinci fotoğraftaki şortun desenlerine bayıldım. Deneme kabinine giderken tereddütlüydüm çünkü genelde şort giydiğim zaman az sonra koşuya çıkacak atletlere benziyorum. Çırpı bacaklı olmanın dezavantajı. Fakat ne hikmetse yakıştı. Tatilde bol bol giyerim.:)))
Üçüncü elbisenin desenleri ve modeli beni benden aldı.
Dördüncü elbiseyi de eşim seçti. Zevkli bir kocam var. Yalnızca elbisenin arka kısmından tereddütlüyüm. O arkadaki şeridi biraz daha kalın yapsalar daha iyi olurmuş. Ben yinede aldım.
A City bir outlet avm olduğundan, fiyatlar genelde ucuz oluyor. Koton ise buradaki en ucuz mağaza. Toplam 110 TL tuttu aldıklarım. Ortalama 25 TL civarı her parça.
Çok uygun pantolonlar ve jeanler de vardı. Bir gidin bakın derim.
Keyifli alışverişler...:)))

2 yorum:

  1. özellikle çizgili elbiseye bayıldım :) ben de geçenlerde baktım kotona..tabii ki de kendime göre hiiiiç bişi bulamadım! :s

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok güzel bir şeye sahipsin, o yüzden elbise bulamaman önemli değil bence, hem yakında eski bedenine ve çok tatlı bir düdüğe sahip olacaksın :DD

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...