Mayıs 16, 2013

GECE GECE :))



(Bu Fotoğrafı Şu siteden aldım.http://okuyankedi.blogspot.com/2012_04_01_archive.html)
Hani ''Kedi Delirmesi'' diye bir şey vardır ya... İşte ben de bir kedi sayılabilirsem dün gece acayip bir kedi delirmesi yaşadım. Tam film gibiydi.
Ben her sabah altıda kalkıp 1 saat 15 dk'lık yol giden bir insan evladı olduğumdan böyle beyin kızarmaları normal görülmeli. :)) Dün gece bir saat erken yattım yani saat 23:00'de. Sonra alarmın çaldığını duydum, bir telaş zıpladım yataktan. Eşime dedim ki ''Gazete işlevi gören saatin çaldı mı?''. O da gözlerini kocaman açmış bana bakıp ''Ne dediğini anlamadım'' dedi. Bende ''Ya sen ne beceriksizsin, bir saati anlamadın''deyip, banyoya gittim. Sonra dişlerimi fırçaladım. Yatak odasına döndüğümde eşim hala kocaman açılmış gözleriyle bana bakmaktaydı. Onu da ''Ne bakıyorsun ya, yatsana'' diye tekrar azarladım. Sonra üstümü giyinirken, eşim ''Ne yapıyorsun'' dedi. ''Ne yapacağım ya üstümü giyiniyorum, işe gideceğim herhalde''diye tekrar azarladım. O da ''İyi de saat daha 01:30'' demez mi. İnanmadım biliyor musunuz? Duvardaki saate baktım yine inanmadım, sonra telefona baktım ''Vay anasını cidden saat 01:30'muş'' diyerek, histerik bir gülmeye kapıldım. Gülerken bir yandan ağladım. :)) Bu arada ''Gazete işlevi gören saat'' derken eşimin telefonunu kastediyormuşum, rüyamda telefon ikimizin yastığının arasındaymış, ben onun çaldığını duyup kalkıyorum. Sonra sanki telefon oradaymış gibi on saat aradım.:)) Neyse sonra yattım. Nasılsa dört buçuk saat daha uyuyacaktım.
Uyudum. Sonra uyandım ve ''Allahım geç kaldım, vallahi geç kaldım'' diyerek tekrar yataktan fırladım. Ama bu sefer uyanık davranıp saate baktım ve ne göreyim saat 05:00. ''Hayda ne oluyor hacı'' deyip, tekrar yattım. En son gözlerimi tekrar açtığımda saat 05:59'du. Neyse 1 dk sonra telefonun alarmı çalacak deyip, kalktım. Bundan sonra erken yatarsam ne olayım. Bünyem 00:00'da yatıp, 06:00'da kalkmaya alışmış. Düzeni değiştirince böyle oluyor. Hayır en çok eşime acıdım. Hem azar yedi, hem üç kere uykusu bölündü. :DDDD
Bu arada eşim diyor ki, daha öncede böyle olaylarım olduğundan, bir daha ki sefere uyarmayacakmış. Üstümü giyinip saat 01:30'da dışarı çıktığımı düşünsenize. :DD Yok yok kıyamaz bana, inanmıyorum. Kıyar mı?

11 yorum:

  1. Hahaha ne komiksin niguli ya:)
    İyi korkmamış senden, delidi mi diye:) Bi de azarlıyo:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy korkmaz mı garibim ya. korkmuş ama ne yapsın keserim falan diye susmuş adamcağız. :DDDD

      Sil
  2. Süper hikaye yaaa:) Bunun bir benzerini ben üniversitede öğrenciyken yaşamıştım. Evde yalnız kalıyordum okuldan gelince kanepede uyuyakalmışım. Bir uyandım saat 7:30. Akşam 7:30'u sabah 7:30 zannedip apar topar çantamı alıp çıkmıştım. Dolmuşlara doğru giderken ortamda bir gariplik olduğunu farkedip kös kös eve geri dönmüştüm. Güldürdün beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D seninki de iyiymiş:))Kafa karışıyor işte böyle zaman zaman

      Sil
  3. Ahahaha süper olmuş. Bende bazen rüyamda servisi kaçırdığımı görürüm. Bazende üniversitede final sınavımın olduğunu felan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben zaten rüyalarımı anlatsam kesin deliler hastanesine tıkarlar. Öyle Amerikan filmi tadında bol ekşınlı :D rüyalar...

      Sil
  4. nuuggggiiii Allahım seni ne yapmasın accabaa :) gülmekten fena oldum :D alamın vardı eskiden böyle uykusunda bişiyler yapması tv başına geçip kendince konuşup sonra geri yatağa dönmek gibi ben hiç karışmazdım :D hahahaha valla süpermiş eşin iyi dayanmış kıymasın sana gece gece başına iş gelir amann :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıymaz herhalde korkmuş zaten benden...nihahahaha;D baltalı nugi, adamı keser...

      Sil
    2. elm sokağından mı kaçtın nugii:D

      Sil
  5. hahahahahah diye kocaman bir kahkaha attım, ta ki "gülerken bir yandan ağladım" diyene kadar :/

    Arada ben de yaşıyorum böyle şeyler, vücudumuzun gerçekten bir saati var ve bozmaya gelmiyor, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...