Nisan 29, 2013

MANGO ALIŞVERİŞİM

Dün ki yazımda Bahçeli Mango Outletten bir çanta aldığımı söylemiştim. Mango'ya girdiğimizde biraz kıyafetlere baktık. Beni cezbeden hiç bir şey yoktu. Derken, birdenbire çanta reyonunda bu çantayı gördüm ve aşık oldum. Fiyatı da 46 TL olunca aşkım daha da depreşti. Gerçi 246 TL'da olsa fark etmezdi, ben aşık olduktan sonra.
 Çantanın tek kusuru var, o da bir önce aldığım kırmızı çantaya aşırı derecede benzemesi. Demek ki ben bu tarz çanta seviyorum. Diğer çantalar beni hiç cezbetmiyor.
 İçi de böyle sade çok fazla gözü yok.
Bu da arkadan görünüşü. İşte böyle bir çantam daha oldu. Sanırım yakında çizgi karakterler gibi her kıyafet ve aksesuarın aynı modelinin farklı renkleri olacak dolabımda :DD Bu arada bu sefer sadece çanta almış olsam da aslında Mango Outlet'te çok ucuza mükemmel şeyler de oluyor. Mesela bir seferinde pullu payetli, tek omuz bir elbise almıştım, hem de sadece 55 TL'ya. Elbiseyi de yalnızca iki kere giydim. Düğün falan olsa da giyip oynasam mı ne? :DDD

4 yorum:

  1. Benimde beyaz çanta almam gerek:( hatta bide beyaz ayakkabı..güle güle kullan nugi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde beyaz ayakkabı almam lazım bu durumda. Ama ucube ayaklarıma nasıl ayakkabı bulacağım onu düşünüyorum :DD

      Sil
    2. benim ayaklarım 10 ürünle anca birşeye benziyor ucube deme yani ayaklarına:) bu arada sivilcelerim pmrtledi nugi çok üzgünüm çok:(

      Sil
    3. Yok yok benimkiler harbi ucube yaw. fotoğrafını çekip koyayım diyorum ama insanlar bir daha internete falan giremez yani:DD Üzüldüm sivilcenin çıkmasına, belki strestendir ya da çok yağlı şeyler yemişsindir. Biraz spor ve yeşillik diyeti ile gider. üzülme lütfen.Benim de yüzümde en irinlisinden iki tane sivilce çıktı, dokunamıyorum da komik bir şekilde duruyorlar yüzümde. fotoğrafını paylaşacağım bu hafta :))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...