Nisan 21, 2013

DÜN BANA NELER GETİRMİŞ?

Dün öğleden sonra arkadaşım Pempiş Peluş ile buluştum. Kendisi ile lisenin ilk gününde tanışmıştım, o zamandan beri arkadaşız. Kopmadık, kopmayacağız. Kızılay'da bir cafede buluştuk, liseden ortak arkadaşımız Melis'de vardı. Canım Melis'imin anneannesi yeni vefat etti. Çok acı, çok kötü bir vefat şekli. Anteres'in orada kaldırımda yürürken arkadan çok hızlı gelen ve dönmeye çalışan bir bayan sürücü Melis'in anneannesine arkadan çarpıyor. Sonra zavallı kadını altı metre sürüklüyor ve en sonunda bir direğe savuruyor. Melis'in anneannesi oradan geçen bir doktor sayesinde hastaneye kaldırılıyor ve bir süre hastanede yaşıyor. Elleri, kolları, bacakları... Hiç bir yerini oynatamıyor, yani yaşasa da sakat kalacaktı. Peki şimdi kazayı yapan sürücüye ne oldu? Serbest. İnanabiliyor musunuz? Resmen trafik canavarı bu kadın, kaldırımda yürüyen yayaya arkadan çarpıyor ve nezarette bile yatmıyor. Üstelik hastaneye gelip bir özür bile dilemiyor. Bu nasıl vicdansızlık ben anlamıyorum. Adalet yok ülkemizde orası kesin!
Neyse biz Melis'ten ayrıldık ve turkuaz toki'ye gitmek üzere bir otobüse bindik. Otobüs Eskişehir yoluna çıkmadan önce bir durakta durdu. Tam duraktan ayrılacakken liseden bir arkadaşımızı gördüm ve hemen Pembiş'i dürttüm. O da baktı 'Aaaa Memoş bu hadi inelim, çabuk' dedi. Apar topar indik. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Büyüklerimiz hep lise günlerinin unutulmayacağını söylerlerdi de inanmazdım. Üstelik ben lisede çok da mutlu değildim. Ama şimdi arkadaşlarla bir araya gelince hep güzel günler hatırlanıyor. Memoş'u da görmek iyi geldi. Telefonları aldık, bundan sonra görüşeceğiz inşallah.
Sonrasında Pembiş'le yemeklik alışveriş yapmaya karar verdik ve Kentpark'a gittik. Rossman'a  girdik. Bende ve Pembiş'in eşi tuna balığında egzama var. Doktoru tuna balığına kesinlikle sıvı sabun kullanmamasını söylemiş. Bende kullanmayacağım bundan sonra o yüzden sabunluk aldık. Böylece iş yerinde de sıvı sabun kullanmak zorunda kalmayacağım. Sonra dolaşırken başım ağrıyordu. Baş ağrısı için soğutucu pedlerden aldım ve denemeye mecbur kaldım. Baş ağrım dehşet bir boyuta ulaştı. Dendim memnunum, gerçekten işe yarıyormuş. Ağrı kesici almadım, birazcık uyudum ve ağrı geçti. Sonra kirpik kıvırıcı, parfüm ve abur cubur aldım. Sonra Çağdaştan alışveriş yaptık. Bunların hepsinin sonunda eve gidebildik. Ben uyumak zorunda kaldığım için yemekleri Pembiş hazırladı. Sonrası sohbeti, kahkahası bol mükemmel bir akşamdı. Teşekkürler Pembiş ve tuna balığı... :))))




Bu arada Sertap Erener'in 'İyileşiyorum' şarkısına bayıldım. Önceden buna benzer bir şarkısı vardı ama müzik çok farklı tabii. Beyaz'ın bu şarkıya erkek tarafından verdiği cevabı duydunuz mu? Şarkıdan daha da çok Beyaz'ın yorumuna bayıldım.
Bugün de mangal keyfi var. Yolu düşenleri Batıkent'e beklerim.:)) Herkese keyifli pazarlar:))

5 yorum:

  1. Böyle oradan oraya koşuşturma dolu hafta sonralarını seviyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Bende bende;))) böyle daha çok dinleniyorum...

    YanıtlaSil
  3. adalet var ama kimin için :/ Allah rahmet eylesin ne diyelim canım sıkıldı valla...

    YanıtlaSil
  4. Bas agrisi icin ben de merak ediyorum buz kompreslerini. Memnun kaldin demek. Tereddut ediyorum biraz..

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...