Mart 28, 2013

KİLO VERDİM :)))

Kendi kafamdan uydurduğum diyetimle ama doğrusu benim eski yeme düzenimi tekrarlayışım sayesinde bir ayda tam 4,2 kg vermiş bulunuyorum. Evlendiğimde 48 kg çıtı pıtı bir genç kızken, sadece altı ayda içimden domestik bir ev hanımı çıktı ve tam 10 kg aldım. Hiç bir kıyafetim üzerime uymuyordu ve çaresizce çırpınıyordum. Derken neyi yanlış yaptığımı düşündüm ve eski yeme alışkanlıklarımı bıraktığımı, eşime uyum sağlamak için abur cubur yediğimi fark ettim. Oysa ki ben abur cubur sevmeyen biriyim.
Bir aydır kullandığım sivilce ilacının yan etkilerini artırmamak için yediklerime dikkat ediyorum. Sadece eski yeme alışkanlıklarıma geri döndüm. Ve sonuç karşımda. Şimdi altı kilo fazlam var. Aslında dört kilo vermem de yeterli ama ben eskisi gibi 48 kg olmak istiyorum. Şans dileyin bana...
Bu arada kilo vermek isteyenler '' mevsimlerden roma'' isimli blog gerçekten çok güzel. Takip etmenizi tavsiye ederim.

6 yorum:

  1. Tebrik ederim gercekte. Ben de 10 ayda 10 kilo aldim evlendikten sonra ve daha kilo veremedim..

    YanıtlaSil
  2. oo ıyı vermıssın bende versem artık ıyı olacak aldım basımı gıdıyorum sarkısını cagırıyor benım kılolarda senınkısı gıbı oyle az buzda degıl ha :D amann vercez bakalım hayırlısı ama aurcubur bıde ekmek kes bunları yetıyor benım ııcın :)

    YanıtlaSil
  3. Hadi o zaman ikinizde karar verin şimdi ve ekmeği azaltın, her gün 15 dk yürüyüş yapin.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunu tesadüfen takip ettiğim bir blogta gördüm, bende diyetteyim verdim ama daha da vermem lazım maalesef:( bu arada ankaralı bir blogger olmana ayrıca sevindim, çünkü bende ankaralıyım:) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bende sevindim bir ankara'lı bulduğuma, kilo verme yolunda başarılar dilerim. umarım istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın.:))))

    YanıtlaSil
  6. :D ooyy kararı vereli çok oldu :) 15 dk yuruyus yetmez en az 45 dk ya aslında hava guzel cıkmayı dusunuyorum bugun bı yuruyeyım :) hatta hoppp kactımmm ben :) ooo bu arada ANKARALILAR çoğalıyor :)

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...