Mart 16, 2013

BE FIT

İki hafta önce twitter'da Pucca'dan duyup, az önce şuradan izleyerek yapmaya çalıştığım egzersizin adı 'Be Fit'. Ben ilk iki videoyu sorunsuz yaptım ama üçüncü videoda ne yazık ki isyan bayrağını çektim. Bu ne ya!!! Kadın hem gülüyor, hem zıp zıp, hem bacağını karnına doğru çekip sonra geri atıyor sonrada hooop tekrar ayakta. Ne yaptın abla, ben daha öndeki sallantıyı tutmaktan hareketi tam yapamamışım o silikonlu göğüslerle hop hop zıplıyorsun. Yok yok ben platesle, Ebru Şallı ile gayet mutluyum. Yavaş yavaş... Nefes al, nefes ver... Öyle zıp zıp işler bana göre değil.
Şimdi her yanım ağrıyor yaw. Bu arada egzersizi 30 gün boyunca yapmanız lazım fit olmak için. Oldu canım, ben canımı yolda bulmadım.
Akşama ve yarın misafir var. Neyse ki bu korkunç egzersizi yapmadan önce hazırlamıştım yemekleri. Uyumak istiyorum. Herkese benim gibi delilikler yapmayacakları bir cumartesi diliyorum.

1 yorum:

  1. hahahaha :D yaaa ebru şallıda al ver al ver alllllll ver ver ver :D gıbı abuk sabuk seyler soluyor karıya gulmekten spor yapılmıyor :D ben yururum arkadas fıt degılım aslada olamam ssaglıklı olsam yeter;) kolay gelsın bende sehır dısındayım bır sure az yazı gırcem :/ ama uzakta kalamıyorum :D

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...