Ekim 23, 2014

NAZAR DEĞDİ!!!

Aşk olsun ey okuyucu! Ben size geçen yazımda ''Maşallah deyin'' demedim mi? Kimin bana garezi var bakayım? 
Valla nazar mı bilmiyorum. Kötü niyetli olanlar yüzünden Allah bana zeval vermez ama özenen de varsa ve onların gözü deydiyse Allah onlara da en kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin. Ya da sadece benim sakarlığımdan olmuştur. Tamam konuya geleyim. Ben dün gece annemlerin sitesinin otoparkında düştüm ve dizim kanadı. 
En son ilkokul yıllarında bisikletten düşmüştüm. Ondan sonra da hiç düşmedim. Çünkü kocaman ayaklara sahip olduğumdan yere iyi tutunuyorum. Düşmem pek mümkün olmuyor. Bu zamana kadar buzda çok kaydım, merdivenden düşeyazdım ama asla düşmedim. Sanırım karnımın erkenden çıkması benim farketmeden dengemi bozdu. Bir de sık sık hamile olduğumu hatırlayıp zıp zıp zıplamayı bırakmam gerekiyor.  
Neyse sonuç olarak karnımın üzerine düşmediğim için şanslıyım. Erken dönemde düştüğüm için ilerleyen dönemlerde hazırlıklı olabilirim. Pantolonum yırtılmadığı için de şanslıyım. Bugün yine de iş yerinden sağlık ocağına gidip pansuman yaptırdım. İyiki yaptırmışım çünkü tekrar kanamaya başlamıştı.
Şimdilik iyiyim çok şükür. Ne olur dualarınızı esirgemeyin...

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun abla dualarim seninle :) benim bir derdim var aradan vakit geçmiş ama olsun hafizaniza güvenerek soruyorum .. :) bende roaccutune tedavisi gordum ve doktor sizinki gibi banada isotrexin verdi .. Alnimda ve yanak altlarinda izler kırmızı izler var 1-3 de çukur var . Isotrexin size fayda ettimi iz ve çukurlar için ve ne kadar süre kullandınız?

    YanıtlaSil
  2. Heheheh dikkat et kendine :) Pantolon yırtılmadığı için değil size bişey olmadığı için şanslısın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru diyorsun, pantolon yırtılsa hemen tetanoz aşısı olmam gerekiyordu da ondan dedim :D aşıdan korktum...:))

      Sil
  3. teşekkür ederim. benim yüzümde çukur hiç yoktu ama bir iki tane iz kalmıştı. Onlar da düzenli kullanım sonrası geçti. Gündüzleri güneş kremini ihmal etmeyin. Geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...