Ağustos 18, 2013

BİR GARİP DÜĞÜN VE HASTA ZİYARETİ


 Dün akşam eşimin çok sevdiği benimse pek içimin ısınmadığı bir arkadaşımızın düğünü vardı. Hani Kazım ile Sır var ya, hani şu zoretanin kullanınca karaciğer patlar sanan kız. :)) Hayatımda görüp görebileceğim en komedi düğündü, katlandık mecburen. Ben her ne kadar bu çiftten pek haz etmesem de yine de düğüne gitmek ve güzel olmak zorundaydım. Bu sebepten efsane kuaförüm F'ye başvurdum. Hani şu hadise kuaför yazımda yazmıştım ya oraya. Kısa saçlarımı ne kadar da güzel topladı sağ olsun.


 Saçım bütün gece bozulmadı. Bir duvağım olsa gelin de olabilirdim.
 Şimdi düğünle alakasız ama aynı zamanda ilgili üzücü bir olay anlatacağım.
Geçen hafta eşim halı saha maçına gitti. Onların her hafta maç yaptığı bir grup var. Fakat bayramdan önce karşı takım dağılmıştı ve yerine bir öğretmen arkadaşımız rakip takım bulmuş. Ayrıca bir de halı saha kiralamış. O gece eşim maça gitti, bende ertesi gün işe gideceğim için uyudum. Sonra bir uyandım, eşim başımda bana bir şeyler söylemeye çalışıyor. Aynen şöyle dedi: "Tatlım maçta bir kaza oldu, şimdi kuzenim M bizim evde. Doktor kontrol altında tutmamızı söyledi. Sabah işe giderken korkma diye haber vereyim dedim" dedi. Ben tabii kaza lafını duyunca hemen ayıldım. İçeri M'ye bakmaya gittim. Eşim de durumu anlattı. Meğer maçı ayarlayan öğretmen arkadaşımız ile bizim kuzen M çarpışmışlar, aynı topa kafa vurmaya çıktıları için. Hem de aynı takımdalar. Çarpışmadan sonra arkadaşımızın alnı yarılıyor, elmacık kemikleri çatlıyor, burun kemiği kırılıp içine çöküyor ve alın kemiği(iki kaşının ortası) kırılıyor. Bizim kuzen M'nin şakak kısmına denk geldiğinden hafif bir kızarıklık vardı. Şimdi sapasağlam. Ama sevinemiyoruz, çünkü arkadaşımızın başına gelen o kadar üzücü ki. Ben bunları öğrenince sabaha kadar uyuyamadım. Hep onun için dua ettim. Kendisi işe yeni girmişti ve nişanlanmıştı. İki ay sonrada düğünü olacak. Ve gerçekten çok yakışıklı bir çocuk. Ameliyat oldu, alnındaki kırığa metal bir plaka takmışlar. Burnunu düzeltmişler. Umarım bir an önce iyileşir ve bir şeyi kalmaz. Doktor bir yıl burnuna kimse dokunmasın, beş yıl da spor faaliyeti yok demiş. Biz dün gece düğünden sonra bir gelin, bir damat ve hamile bir misafir ile birlikte altı kişi yasak olmasına rağmen arkadaşımızı ziyarete gittik. İçimden sarılıp acısı dinene kadar sarılmak geldi. O kadar üzüldüm yani. Allah ailesine ve güzel nişanlısına bağışlasın onu.

Bu arada hastane personeli bol bol fotoğrafımızı çekti. Garip garip laf söyleyenler de oldu. E tabii gelinlik ve damatlıkla ve de abiye kıyafetlerle hastanede olmak çok garipti.:) 

8 yorum:

  1. Belli ki çok güzel olmuşsun nugi, saçına bayıldım:)
    Ne vefalı çiftmiş ama o halde hastaneye gitmişler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım..
      Damat kaza geçiren arkadaşımızla aynı takımdaydı. Sağ olsunlar. Arkadaşımızı mutlu edebildik biraz olsun..:))

      Sil
  2. ay yazık çocuğa çok üzüldüm cidden. Allah kimseye vermesin, görümez kaza gibi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Gelinin arkadaşından bir yarım altın.
    Gelin: Zoratenin kullanırsaaaaan ölersiiiiğğğnnnn :)
    Arkadaşın içinse üzüldüm, umarım çabuk iyileşir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :DDDD Amin ya, inşallah çabuk iyileşir, her ikisi de...:)

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...