Temmuz 26, 2013

PANTENE NEMLENDİRİCİ SAÇ BAKIM KÖPÜĞÜ

Öncelikle Allah bu ürünü yaratandan razı olsun, diyorum. Kuru çöllerde kalmış gibi görünen gariban saçlarıma bir ahenk, bir mutluluk geldi. :))
Üç yıldan beri saçıma asla düzleştirici kullanmıyorum. Fön bile çok nadir çektiriyorum. Çünkü saçımdaki doğal dalgalar, düzleştirici ve fönü uzun süre kullanırsam bozuluyor. Daha sonra doğal haliyle kullanmaya kalktığımda ağzı burnu ayrı yerde, her biri ayrı telden çalan saçlarım oluyor.
Ben genellikle saçlarımı yıkadıktan sonra sadece bir saç bakım ürünü kullanıp, düşük hız ve yüksek ısıda vigo ile uzaktan tutarak kurutuyorum. Böylece buklelerim askeri nizamda ama bunu çok ta belli etmeden kafamdan sallanıyorlar.:DD Fakat şekillendirici ürün kullanmadığımdan uyandığımda bazı kısımlar pösürüyor. Kuzu yünü gibi oluyor saçlarım. Üstelik şimdi zoretanin yüzünden iyice kurudular. Bende köpük almak istiyorken bu nemlendirici saç köpüğünü görünce hemen aldım.

 Saçımı yıkadım, havluyla kuruladıktan sonra bir avuç köpüğü kafama boca ettim. Normalde köpük ürünler saçı biraz sertleştirirken bu ürün yumuşacık yapıyor. Sonra vigo ile güzelce kuruttum ve hem yumuşacık hem de ahenkle dans eden saçlarım oldu.
Fiyatı 13 TL idi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Saçınızı yağlandırmadan 24 saat boyunca etkili nemlendiren bir ürün. Benden söylemesi...:)))

2 yorum:

  1. Benim saçlarımla hiçbir sorunum yok şu aralar, ama hacim olayına bi eğilsem iyi olur gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin saçların gayet güzel gerçekten de...Benim saçlarımda hep fazla hacimlidir, bu ürün biraz yatıştırmış da oluyor. Sen kullanmamalısın..:))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...