Temmuz 07, 2013

C'VİZ CAFE BİSTRO

 Geçtiğimiz hafta sonlarından birinde Kızılay'da idik. Çok acıkınca ne yiyelim diye düşünürken, C'viz gelato yazılı tabelayı görünce adeta yanımdakileri sürükledim. Çünkü sihirli kelime öncelikle gelato idi. Gelato İtalyanca dondurma demektir ve dondurmaları da mükemmeldir. Fakat ben burada dondurmadan bahsedemeyeceğim çünkü C'viz cafenin mükemmel yemeklerinden sonra dondurma yemek mümkün olamadı. Neyse efendim eşim ''köri soslu tavuk'', ben ızgara tavuklu salata istedim. Arkadaşımız da pizza sipariş etti. Hayatımda yediğim en güzel köri soslu tavuktu. İçinde krema ve köri vardı, tavuk ise yumuşacıktı. Evde yapmayı deneyeceğim.  

 Benim söylediğim salata ise idare ederdi. Köri soslu tavuktan sonra damağım başka tat kabul etmedi. Salata soğuk ve yavan geldi.
 Daha önce köri soslu tavuk yemesem güzeldi ama. Gerçekten lezzetli, özenilmiş bir salataydı. Malum tatil zamanı geldi kilo vermek lazım. Salataya talim bu yüzden:)))
Pizza da böyle bir şeydi. Çok sıcak gelmişti ki bunu her zaman bulamıyoruz. Tadından da oldukça memnundu arkadaşımız. İçecek olarak kola ve sade soda sipariş etmiştik. Soda benimdi tabii ki. Sodamı bir dilim limonla servis etmelerine çok memnun oldum.
Hesap 62 TL geldi. Porsiyon büyüklükleri ve lezzet bakımından ödediğimiz hesaptan memnunum. Tavsiye ederim. Özellikle köri soslu tavuk yiyin. Cafe'nin internet sitesi için tık tık...

6 yorum:

  1. Kızılay'da buluştuğumuzda gidecek yerler arıyorduk. Bir daha ki buluşma için burayı önereceğim kızlara. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Köfteci ramiz'in de soslu tavuğu güzel nugi denemelisin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm, köftesini severim zaten, tavuğunu da hemen deneyeceğim :))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...