Temmuz 11, 2013

AVON ALIŞVERİŞİM






Avon'dan fazla ürün almayı sevmesemde, iş yerine ürün getiren ablaya bir katkım olsun diye bir kaç şey alıyorum. İlk defa çok isteyerek ürün satın aldım. Bu yüzükleri katalogda görünce dayanamadım. Sanırım fiyatı 9 TL idi. Ayak bilekliği de sanırım 12 TL idi. Fiyatları makuldu. Hal hal yani ben ayak bilekliği diyeyim, çok ama çok beğendiğim bir şey değil ama yine de takımı bozmayım diye aldım.
Yüzüklere ise bayıldım. Her gün için farklı bir yüzük var. Ben içlerinden en çok Perşembe ve Cuma gününe ait olan yüzükleri beğendim. Beğendim beğenmesine de benim yamru yumru ayaklarıma yakışır mı onu bilemem. Benim godzillaları şirinleştireyim derken daha da kötü olmasın. İnsanlar bakıp bakıp bayılmasın :DDD Ayaklarım pek çirkin gerçekten. Çirkin oldukları için bakım yapmak da gelmiyor içimden. Arada sırada uğraşıyorum ama ben bile tiksiniyorum. :)))))))) Ama Allah'a çok şükür ayaklarım var. Hemde bana çirkinlikleri ve ağrıları dışında hiç sorun çıkarmayan ayaklar. Mesela ayaklarım o kadar büyük ki düşemiyorum bile. İyi bir şey işte :DD
Tatile az kaldı. Bakalım bir pedikür durumlarına girişeceğiz. Neye benzeyecekler acaba. Bir de utanmadan açık ayakkabılar aldım bir sürü. Görürseniz korkmayın tamam mı canlarım. Hızla uzaklaşın fazla bakmayın, bir şey olmaz.
Öptüm hepinizi.:))

4 yorum:

  1. Yüzüklere ben de bayıldım. Hepsi birbirinden güzel. Ayaklarına da o kadar takılma bence yaa. Ne mankenler var acayip acayip ayaklı olan. Sen iyi bak. Sevdiğin ojelerden sür gerisini boşver gitsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, artık tatilde biraz bakayım;))

      Sil
  2. Yok yok ben eminim okadar kötü değildir.
    Bi pedikür bi oje tamamdır bence.
    benselı veçarşambanın yüzüğüne de beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafla kanıtlarsam size bir şey olur diye korkuyorum ;P
      Artık pedikür yüzük, kamuflaj vs bir şeyler yapacağım...:)))

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...