Mayıs 08, 2013

ZORETANİN İLE ONUNCU HAFTA

 Ayy artık monotonlaştı bu tedavi. Valla artık haftaların nasıl geçtiğini anlamıyorum. Ya vücudum ilaca alıştı ya da ben başka şeylerle meşgul olmaktan kendimle ilgilenemedim.
Bu hafta kalp çarpıntım geçti. Beni gerçekten zorlayan bir yan etkiydi. Sırt ve bel ağrılarımı hiç hissetmedim.
Elimdeki kuruluk geçti fakat ağda yaptırmam sebebiyle elimin derisi kalktı. Neyse ki Madecassol sayesinde düzeldi. Eğer beni takip ediyorsanız önceki yazılarımda elimin ne hale geldiğini görebilirsiniz. Tedavi bitene kadar ağda gibi epilasyon yöntemlerinden vazgeçeceğim. Gerekirse küçük çaplı bir goril olarak dolaşmaya devam edebilirim.
Dudak kuruluğu tedavi sonuna dek terk etmeyecek beni. Alıştım artık, hem blistex var. Ohh mis gibi sür ve kuruluk geçsin.
Yüzümde beş altı tane sivilce çıktı. Hemde irinli falan. Ama çabuk geçiyor. Halimden memnunum. Bol su tüketiyorum. Ay yazık pul pul dökülüyorsun bırak şu ilacı diyenlere inat devam ediyorum. Herşey benim güzelliğim için. Hem gerçekten artık zorlanmıyorum. Hatta acaba doktor üçüncü kutuyu plasebo mu verdi? Hiç kötü hissetmiyorum kendimi bile dedim. :))
Herkese geçmiş olsun...

7 yorum:

  1. Nugicim blistex için birşey değil tatlım:) Mucize o sihirli birşey valla. Kıl tüy konusunda aynıyız sanırım benimde durumum vahim neyseki saçlar ve kaşlar güzelde çekiyorum bu çileyi. Ama yaklaşık 7-8 aydır epilasyona gidiyorum missss:)

    YanıtlaSil
  2. :DDD tekrar teşekkürler. Kıllı olmanın tek güzel yanı kaşlar ve saçlar zaten. Lazer epilasyondan korkuyorum ben yaa..:((

    YanıtlaSil
  3. Sakın bırakma tedaviyi, kesin çözüm.
    Ben de kullandım ilaç ve bi daha öyle irinli sivilce falan çıkmadı.
    Tedavi bitince bebek gibi cildin olucak boşver.
    Epilasyonda insanın canı acıyor biraz evet ama ben ağrı kesici krem kullanıyorum, Emla adı. Bi kaç saat önceden onu sürünce hissizleşiyosun, acı hissetmiyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ben acısından korkmuyorum ki... bizim ailede çok kanser vakası var acaba öyle bir etkisi olur mu? Ondan çok korkuyorum. Yoksa ben iğneli epilasyona dayanmış bir kişiliğim. Goril olmak kolay değil;))

      Sil
    2. Hadi ya, üzüldüm. Gerçi ben hep acısından kaçtığım için geciktirdim epilasyonu. Kanserle ilgili bi fikrim yok açıkçası, ama işlem yapılırken kanser etkisi olacak gibi büyük bir ışın olmadığını gördüm. Hatta varis tedavisinde bile aynı ışın kullanılıyormuş. Büyük rahatlık vallahi tavsiye ederim.

      Sil
  4. Selamlar.ilac ve lazer tedavilerinin yan etkileri cok.uxun vadede.size hem yan etkisi olmayan hemde her hastaliga sifa olan hacamat ve suluk tedavisini oneririm.saglikli gunler

    YanıtlaSil
  5. İstenmeyen tuylere hacamat nasil iyi geliyor? Sirt agrilari falan icin iyi o galiba

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...