Mayıs 12, 2013

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN !

Bugün çok özel ve güzel bir gün. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Ne mutlu insanın annesinin olması, ne mutlu anne olmak. Umarım bir gün bende anne olacağım. Gerçekten çok istiyorum ama yine de hazır değilim. O zaman geldiğinde anlayacağımı düşünüyorum.
Benim iki annem olduğu için bugün epey yoğun geçti. Sırt ağrılarından mustarip yattığımdan hediye almamıştım. Hediyesiz gitmeyi kesinlikle düşünemediğimden hemen kocayı bir AVM ye sürükledim. Anneme yazlıkta kullanması için bir düdüklü tencere aldım, Karaca'dan. Bu arada fiyatı acayip düşmüştü. Sonra kayınvalideme ise Tantitoni'den pembe renkte porselen meyvelik, üçlü kayık tabak ve salata kasesi aldık. Tantitoni'ye de bayılıyorum. Mümkün olsa oradaki her şeyi satın alırım. Böyle hediyelerle vs. annelerimizi memnun etmeye çalıştık. Aslında annelere onları sadece sevmek de yeter.
Bu arada eklediğim video Teknosa'nın anneler günü reklamı. Çok yerinde ve gerçekçi olmuş. Bakalım siz nasıl bulacaksınız?
İyi geceler...

3 yorum:

  1. ahh beee nugicim reklamda hakkaten tam yerine oturmuş işte bunlar koyuyor insana :( öperim iki annenin de ellerinden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, Allah annene rahmet eylesin. Bir gün harika bir anne olacağına eminim. Senin gibi güler yüzlü evlatların olur inşallah.

      Sil
    2. sağol canım aminnn. seninde benimde vakti zamanı geldiğinde güleç evlatları olsun inş.

      Sil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...