Nisan 10, 2013

ZORETANİN İLE ALTINCI HAFTA

Zoretanin serüvenimin altıncı haftasını bitirmiş durumdayım. Bugün tam bir buçuk ay olmuş.
Bu hafta dudak kuruluğu, egzama, sırt ağrısı ve sivilce problemim vardı. Tek tek hepsinden bahsedecek olursam;
Dudak kuruluğum hat safhada, kesinlikle dudak balmları vs işe yaramıyor. Yalnızca vazelin işe yarıyor. Diğer ürünleri sürmemle dudaklarımın kuruması bir oluyor. Vazelin en azından bir saat kadar idare ediyor. :))
Egzamalarım son fotoğraflarımı paylaşmamın ertesi günü gibi geçti sonra ben Bepanthen krem sürdüm. Nemlendirsin diye sürdüğüm bepanthen ellerimi fena halde kaşındırdı ve korkunç bir şekilde geri döndü egzamalarım. Sonra anladım ki ilk egzamalarım da bepanthen sürdükten sonra çıkmıştı. Sanırım benim bepanthen'e alerjim var. Bir kaç gündür yalnızca vazelin kullanıyorum ve ellerim iyileşti. Sadece kenar kısımlarda biraz soyulma oldu. Buna da şükür. Bepantheni çöpe attım.
Sırt ağrım cumartesi günü sabah başladı, çok zorlamadan hala devam ediyor. Eskisi gibi yorgunluk hissetmiyorum. Hatta dün tarlada kaç saat çalıştığım halde eve gittiğimde enerjim yerindeydi.
Yüzümde hiç sivilce çıkmadı ama öyle bir yerde at nalı gibi çıktı ki inanamazsınız. Kulağımın arkasında koskocaman bir sivilce çıktı. Nasıl canım yandı anlatamam. Hala da tam olarak geçmedi. İz kalsa da görünmeyeceği için eşime sıktırdım o sivilceyi, buna rağmen hala biraz şiş. Keşke bu ilaç karındaki yağları da kurutsa :DDD
İşte genel olarak sorunlar böyle hep sorunlardan bahsediyorum biraz da olumlu gelişmelerden bahsedeyim. Bu sabah fark ettim ki yüzüm çok dengeli görünüyor. Eskiden yağlı, parlak ve açık gözenekli bir cildim vardı. Gözeneklerim öyle açıktı ki bildiğin kara delikti. Tonik kullanmazsam iyice açılıyordu gözeneklerim. Şimdi kapanmışlar yani küçülmüşler. Tonik falan da kullanmıyorum. İş arkadaşım ''dişi geyik'' bugün cildimin çok güzel göründüğünü söyledi. Ben tabi böyle durumlarda havalara uçuyorum. Uzun zamandır makyaj yapmıyorum (göz makyajı da dahil) ama yinede iyi görünüyorum.
Kullanan herkese geçmiş olsun...

7 yorum:

  1. dudak kuruması için blistex i öneririm, bir dene mucivezi bir ürün eczanelerde satılıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımm hemen internet sitesinden baktım reklamı da süpermiş. Bu akşam iş çıkışı eczaneye uğrarım. Çok teşekkürler.:)))))

      Sil
    2. evet çok esprili:) med plus olanı denemelisin mavi renkte. Ben reakutan kullanırken sürmüştüm gerçekten çok işe yarıyor..geçmiş olsun..

      Sil
  2. meraba canım bende başladım bu hafta senin gibi 40 mg kullanıyorum normalde çok fazla sivilcem olmaz ama dönem dönem olur ve bir haftaya geçerdi asıl sorunum sırtımdaki sivilcelerdi ilaca başlayalı 1 hafta oldu doktorum birde sivex isminde losyon yazdı kullanıyorum günde 2 kere sormak istediğim netteki yorumlarda kullananlar ilk dönemde yüzde sivilce patlaması oluyormuş sende oldumu çook korkuyorum düğünler başladı ama ne yapacan çekecen mecbuuuur

    YanıtlaSil
  3. Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben ilacı kullandıktan sonra sonuç ne oldu onu merak ettim. Doktorum bugün verdi bana ilacı alıp almama konusunda kararsızım bu kadar yan etkiyi çekmeye değer mi bilemiyorum. Bir de her ay kan tahlili yaptırmam gerekecekmiş siz de böyle bir durum oldu mu yanıtlarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben ilacı kullandıktan sonra sonuç ne oldu onu merak ettim. Doktorum bugün verdi bana ilacı alıp almama konusunda kararsızım bu kadar yan etkiyi çekmeye değer mi bilemiyorum. Bir de her ay kan tahlili yaptırmam gerekecekmiş siz de böyle bir durum oldu mu yanıtlarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil

Çalıştırın parmakları canlarım
( Blog linki yazılan yorumları kesinlikle yayınlamıyorum. Zaten yorum yapınca blogunuzun linkini bırakmış oluyorsunuz. Lütfen buna dikkat ediniz, teşekkürler)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...